085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Marcus Rohrer Spirulina navulverpakking Tabletten 540 stuks

9 reviews
Tabletten 540 stuks
30,11 33,45
Op voorraad
30,11
-10%
prijs apotheek: 33,45 Je bespaart: -3,34
Natuurlijk voedingssupplement op basis van algen. Navulverpakking. Werkt zuiverend en ontgiftend.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Reinigend, herstellend en versterkend.

Eigenschappen

Spirulina is 100 % plantaardig en natuurlijk en vrij van toxines en chemicaliën en heeft een zeer laag calorie- en cholesterolgehalte. Spirulina bevat uitzonderlijk veel eiwitten: 65 - 71 % (rundvlees bevat 18 %), het hoogste gehalte aan B12-vitaminen, en een overvloed aan mineralen: 10 g Spirulina levert 50 % van de hoeveelheid ijzer die ons lichaam per dag nodig heeft (zeer belangrijk, gezien onze eigen ijzeropname miniem is). Verder bevat Spirulina het belangrijkste spoorelement (selenium), evenals bètacaroteen, chlorofyl (bevordert de stofwisseling in het lichaam, waardoor de lichaamsprocessen doeltreffender verlopen.) en voedingsstoffen met energieverhogende werking (meer energie dus, vandaar dat spirulina dus uiteraard zeer goed is voor sportmensen). Spirulina heeft een zeer hoog percentage natuurlijke eiwitten, in dit geval 8 essentiële aminozuren die het hongergevoel tegengaan. Geen enkel ander plantaardig product is zo rijk aan vitaminen (o.a. de zo belangrijke B6 en B12), mineralen, spoorelementen en eiwitten als Spirulina. Voor hen die geen dierlijke bestanddelen eten is Spirulina dus een zeer geschikte en gezonde aanvulling op de bestaande voeding. Tot slot laatste troef: In tegenstelling tot andere algen is de celwand van Spirulina niet hard, waardoor deze alg (die goed voor de gezondheid is) makkelijk verteert.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem ½ uur voor elke maaltijd 2 tot 6 tabletten Spirulina in met vruchtensap of een andere drank. Gebruik hiervoor liefst geen koffie of thee, want deze verminderen de opname van ijzer. Wanneer U extra wenst te zorgen voor uw lijn doet u er goed aan de tabletten ongeveer 1 uur voor de maaltijd in te nemen. Zo profiteert u meer van de eetlustremmende werking. Het totale aantal tabletten dat u inneemt mag opgevoerd worden tot 20 per dag, als u vindt dat het resultaat na een tiental dagen niet voldoende is.  Met 100 tabletten haal je bvb 14mg dagdosis ijzer.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Marcus rohrer
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Spiruline
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Herstellend, Versterkend, Was
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Marcus Rohrer Spirulina navulverpakking

Ik heb deze spirulina altijd gekocht van Marcus Rohrer in Oostenrijk. Maar sinds enige tijd zijn ze niet meer in de winkel te krijgen, noch op een Oostenrijks online platform. Ik heb andere spirulina geprobeerd, maar geen komt in de buurt van Marcus Rohrer. De levering duurde 5 dagen, maar dat is normaal voor het kerstseizoen.

Raimund W.

Verrukt van het product. Correcte levering. Goede prijs en goede kwaliteit. Ik zal het opnieuw kopen.

Carol G

Een supplement van uitstekende (en beschermde) kwaliteit. Wij gebruiken deze Spirulina al jaren achtereen als natuurlijke aanvulling op kwalitatief verarmd voedsel. UItstekende service van de online apotheek.

Chantal

Uitstekend supplement. Gebruik het al jaren voor mij de enige die helpt

Lisette allard

Hallo! Mijn naam is JUANA. Ik consumeer al 28 jaar Spirulina algen en ik ben blij met de voordelen ervan. Ik zal niet stoppen met het nemen van het zolang het bestaat. Een knuffel.

Juana

Absoluut tevreden over de service en afleverproces van Viata. Ik gebruik geregeld spirulina en omdat het belangrijk is dat het product in zuivere wateren verzameld is en op de juiste manieren bewaard wordt koop ik enkel spirulina vam Marcus Rohrer. Volgens mij zijn ze de enigen die spirulina in eigen bassins kweken en vervolgens in donkere glazen flessen verkopen.

IH voor Viata

Een goed supplement waarbij ik me zeer goed voel

Stefan

Fantastisch product, gebruik het al jaren.

Richard

Uitstekend supplement en zeer gebruiksvriendelijk!

Ron