085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Maxi C vitamine C Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
8,93 11,45
Op voorraad
8,93
-22%
prijs apotheek: 11,45 Je bespaart: -2,52
Voedingssupplement op basis van vitamine C in de vorm van tabletten met verlengde afgifte. Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem en verhoogt de ijzeropname door het lichaam.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, bij een tekort aan vitamine C tijdelijk 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ascorbinezuur 500mg, calciumwaterstoffosfaat-dihydraat, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Microkristallijne cellulose, Lactose, magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide, aluminiumkaliumsilicaat, Titaandioxide - Cocos nucifera L. Kokospalm (olie), natriumsacharine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Qualiphar
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Immuunsysteem, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Maxi C vitamine C

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Maxi C vitamine C