085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Medihoney Apinate dressing 10x10cm 5 stuks

5 stuks
81,09 90,10
Op voorraad
81,09
-10%
prijs apotheek: 90,10 Je bespaart: -9,01
Deze verbanden bevatten een gestandaardiseerde antibacteriële honing van hoofdzakelijk Leptospermum sp. met helende eigenschappen, voor gebruik op acute en chronische wonden.Steriel, niet-klevend, niet-absorberend wondverband. Het antibacteriële Medihoney alginaatverband heeft sterk reinigende en debriderende eigenschappen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze verbanden bevatten een gestandaardiseerde antibacteriële honing van hoofdzakelijk Leptospermum sp. met helende eigenschappen, voor gebruik op acute en chronische wonden.Steriel, niet-klevend, niet-absorberend wondverband. 
Het antibacteriële Medihoney alginaatverband heeft sterk reinigende en debriderende eigenschappen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor wonden met necrose, of geel beslag, of met een biofilm (vb beelulcus, oncologische wonden, doorligwonden, diabetische voetulcus, brandwonden,...)

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Indien nodig de randen van de wonde beschermen met Medihoney beschermende huidcrème. Bij het gelkompres dienen de afdeklagen aan beide zijden verwijderd te worden voor gebruik. Leg het verband op het wondoppervlak en zorg ervoor dat het verband in contact komt met het wondbed.  Het verband kan op maat geknipt worden. Afdekken met een geschikt steriel kompres of verband.  Het verband moet voldoende absorberend zijn om wondvocht onder controle te houden. De wonde mag tussen verbandwisselingen worden gereinigd volgens het standaard protocol voor wondreiniging.  Het verband moet verwisseld worden als het verdund is door wondvocht en/of als het verband geleiachtig geworden is.  Het verband kan tot 7 dagen gedragen worden, afhankelijk van de mate van wondafscheiding (zwak, gematigd, sterk). 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Een antibacterieel calcium-alginaatverband geïmpregneerd met een grote hoeveelheid honing.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Door de bestanddelen van honing kunnen sommige patiënten tijdens het aanbrengen een prikkelend of trekkend gevoel ervaren.  Dit wordt na een tijdje minder.  Als dit ongemak van hevige aard is, moet men het product verwijderen en de wonde reinigen. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Medihoney
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Vetverbanden
Keyword Antibacterieel, Honing, Niet-inklevend, Wondverband
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Medihoney Apinate dressing 10x10cm