085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Medipore + pad 5x7,2cm 50 stuks

50 stuks
13,58 19,13
Op voorraad
13,58
-30%
prijs apotheek: 19,13 Je bespaart: -5,55
Steriel, elastisch zelfklevend wondverband met wondkompres en een hypoallergene kleeflaag. Uitstekende kleefkracht en toch makkelijk te verwijderen. Het absorberend kussen is bedekt met een speciaal laagje wondcontactmateriaal, dit voorkomt dat het kompres in de wond kleeft en reduceert de pijn bij verbandwisselingen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Steriel, elastisch zelfklevend wondverband met wondcompres. Hypoallergene kleeflaag: uitstekende kleefkracht en toch gemakkelijk te verwijderen Poreus en ademend. Huidvriendelijk Non-woven, rekbare ruglaag. De zachte, elastische ruglaag volgt perfect de lichaamscontouren, laat beweging toe en rekt mee, bijvoorbeeld bij oedeemvorming. Niet-verklevend, absorberend compres. Het absorberend kussen van rayonvezels is bedekt met een speciaal laagje "wondcontactmateriaal"; het voorkomt dat het compres in de wond kleeft en reduceert de pijn bij verbandwisselingen.

Toepassing

Chirurgische incisies, in het bijzonder waar beweging of oedeemvorming verwacht wordt. Oppervlakkige en halfdiepe wonden. Snij-, schaaf- en kleine brandwonden. Licht tot matig exsuderende wonden. Fixatie van tubes en andere medische hulpmiddelen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Post-operatieve wonden.
Poliklinische ingreep.
Noodgevallen (snijwonden, brandwonden).
Lekbescherming (dialyse, ....).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Medipore
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Keyword Hypoallergeen, Niet-inklevend
Zelfklevend? available
Steriel? available
Waterresistent? not available

Laatste reviews en ervaringen met Medipore + pad 5x7,2cm