BD Micro-fine+ insulinespuit 0,5ml 30G 10x10 stuks

Steriele insulinespuiten van 0,5ml. Maximum 50 eenheden, instelbaar per eenheid. De naald is 8mm lang en heeft een doorsnede van 0,30mm.

€ 25,81 -10%
23,23
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

BD-Micro-Fine + insulinespuiten staan garant voor: - Veiligheid: de witte en oranje beschermkap garanderen steriliteit; - Zekerheid: een minimale dode ruimte vermindert de kans op luchtbellen en voorkomt verspilling van insuline; - Precisie: de duidelijke zwarte opdruk vergemakkelijkt het lezen en helpt fouten vermijden; - Comfort: bijna pijnloze injectie dankzij de drie dimensionale geslepen punt en het specifieke glijmiddel;- Gebruiksvriendelijkheid: de rubberen zuiger glijdt soepel door de cilinder, wat bijdraagt tot de precisie van de insulinedosis;- Keuze: verschillende naaldlengtes en verschillende spuitvolumes. Het is belangrijk de inhoud van de spuit te kiezen in overeenstemming met het insulinevolume dat ingespoten moet worden. Steriele spuit voor éénmalig gebruik. Latexvrij.
Merk BD
Type product Medisch materiaal
Type medisch materiaal Insulinespuit
Gedeelde ervaringen
  09/10/2017
  hele fijne spuitjes met een goed scherp en kort naaldje voor mijn hondje die 2 X per dag insuline moet gebruiken
  03/07/2017
  Ik gebruik ze om onze hond insuline te spuiten. Gaat goed en eenvoudig.
  14/08/2016
  Ik gebruik ze om bij de kat insuline te spuiten. Ze heeft helaas een hele stugge huid waardoor ik 2 spuiten per dag moet gebruiken omdat na 1 x spuiten de naald al bot is. (ligt aan de kat) Aangezien mijn kat agressief reageert is een dierenarts spuit die vaak een langere naald heeft moeilijker te gebruiken. Deze naald spuit combinatie met een korte naald werkt heel fijn en ik hoef niet bang te zijn dat ze in een beweging verkeerd geraakt wordt door de naald.
  20/11/2015
  Perfect !