Predictor Bloeddrukmeter pols 1 stuks

Automatische polsbloeddrukmeter met een extra groot afleesscherm. Het geheugen van deze bloeddrukmeter heeft plaats voor 2x60 metingen op te slaan.

€ 94,99 -10%
85,49
Eigenschappen

Automatische, snelle en nauwkeurige bloeddrukmeter met weergave van de bloeddruk, het hartritme, datum en uur; 2 gebruikers mogelijk: 2 x 60 geheugens; geeft het gemiddelde van de laatste 3 metingen; indicator van de hypertensieclassificatie van de Wereldgezondheidsorganisatie; indicator van hartritmestoornissen: indicator van een onregelmatige hartslag; aansluiting op pc mogelijk; diameter van de armband: 13,5/22 cm; boekje voor het opvolgen van de bloeddruk; automatische uitschakeling; opbergetui; batterijen inbegrepen.

Meetmethode: oscillometrisch; meetbereik: druk: 40 -> 250 mmHg; polsslag: 40 -> 199 slagen/minuut; druksensor: halfgeleider; nauwkeurigheid druk: ± 3 mmHg; polsslag: ± 5 % van de waarde; opblazing: aangedreven door een pomp; afvoer: automatisch drukafvoerventiel; geheugencapaciteit: 60 geheugens voor elke zone x 2 zones; automatische uitschakeling: 1 minuut nadat voor het laatst een toets werd ingedrukt; werkingsomgeving: temperatuur: 10 °C – 40 °C (50 °F – 104 °F); vochtigheid: 40 % - 85 % relatieve vochtigheid max.; opslagomgeving: temperatuur: 10 °C – 60 °C (14 °F – 140 °F); vochtigheid: 10 % - 90 % relatieve vochtigheid max.; gelijkstroom: 6 V DC vier R06 (AA) batterijen; wisselstroom: 12 V DC, 600 mA, (stekkergrootte: buiten (-) 3,8 diam; binnenin (+) 1,3 diam.); afmetingen: 140 (L) x 136 (B) x 69 (H) mm; gewicht: 438 g (brutogewicht) (zonder batterijen); armomtrek: volwassene: 24 ->36 cm (9,4”-> 14,2”); doelgroep: volwassenen; type BF. De monitor en de manchet zijn zodanig ontworpen dat ze de gebruiker speciaal beschermen tegen elektrische schokken. De technische gegevens kunnen zonder kennisgeving gewijzigd worden.
1. Batterijen vervangen en installeren: Verwijder het batterijdeksel zoals op de afbeelding is aangegeven. Steek twee batterijen van 1,5 V in het apparaat en zorg dat de plus- en minpolen zich op de juiste plaats bevinden. Als de aanduiding voor bijna lege batterijen op het scherm verschijnt, moet u nieuwe batterijen in het apparaat steken. 2. De tijd instellen: De insteltoetsen bevinden zich op de bovenzijde van het toestel. Druk op de toets. Eerst begint de maand te knipperen. Druk op de + toets tot de juiste maand verschijnt. Druk vervolgens op de toets om te bevestigen. Automatisch begint nu de dag te knipperen. Vervolg dezelfde werkwijze. Druk op de toets om te valideren. 3. De manchet aantrekken: Probeer vóór de meting niet te eten, te roken of te bewegen. Al die factoren beïnvloeden het meetresultaat. Probeer te ontspannen door een vijftal minuten rustig neer te zitten in een fauteuil. Meet uw bloeddruk altijd op dezelfde arm; normaal gezien is dat de linkerarm. Probeer uw bloeddruk zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip van de dag te meten, want de bloeddruk varieert in de loop van de dag. 4. De meting: Plaats uw elleboog op de tafel zodat de manchet zich op dezelfde hoogte bevindt als uw hart. Druk op de gebruikerskeuzetoets om een geheugenzone te selecteren en druk op de toets om te beginnen meten in de gekozen geheugenzone. Nadat de monitor het scherm heeft gecontroleerd, waarbij alle lampjes branden, wordt de manchet automatisch opgeblazen. Als de manchet opgeblazen is, worden de systolische bloeddruk, de diastolische bloeddruk en de polsslag tegelijkertijd op het scherm weergegeven. Die waarden worden automatisch opgeslagen in de vooraf aangeduide geheugenzone. U kunt het opblazen van de manchet te allen tijde stopzetten. Daarvoor drukt u op de toets. De lucht wordt dan snel uit de manchet afgevoerd. Raad: Voor een betrouwbare meting en referentie van uw bloeddruk is het raadzaam de gegevens langere tijd te bewaren.
Opmerkingen

Garantie Predictor bloeddrukmonitor: Er geldt een garantie van twee jaar voor uw Predictor bloeddrukmonitor. De garantie geldt vanaf de dag van aankoop, tegen elke fabricagefout en bij normaal (thuis)gebruik. Als u de monitor gebruikt zoals in de handleiding uitgelegd staat, zal dat de levensduur van de monitor verlengen. De garantie geldt alleen als de garantiekaart op pagina 3 van deze handleiding is ingevuld. De garantie geldt niet voor schade die het gevolg is van een verkeerd gebruik van de monitor. Bewaren en onderhoud: Stel het toestel niet bloot aan extreme temperaturen, vocht, rechtstreeks zonlicht of stof. Laat het toestel niet vallen. Verwijder de batterijen als je het toestel gedurende lange tijd niet gebruikt. Bewaar het buiten het bereik van kinderen. Probeer het toestel niet te demonteren of te openen. Was de armband niet, maar reinig hem met een licht bevochtigde doek. Vermijd het gebruik van verdunningsmiddelen, benzeen en andere agressieve schoonmaakmiddelen
Merk Predictor
Type product Meettoestel
Type meter Bloeddrukmeter
Type bloeddrukmeter Pols
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!