(1)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Claudia uit K. schreef:
  Goede prijs en snelle levering
  Zeer tevreden, voor de eerste keer besteld. Goede prijs en snelle verzending.
 • Astrid uit Zutphen schreef:
  naalden
  Naalden besteld en alles ging prima.
 • Elena uit Tilburg schreef:
  perfect
  Vlotte levering, zeer vriendelijke ontvangst met een handgeschreven kaart :)

Memovital Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van ginseng, ginkgo en antioxidanten (vitamine E en selenium). In tabletvorm. Bevordert geheugen, concentratie en aandacht.

prijs apotheek: 25,54
20,18
-21%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 25,54

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: levertijd 1-3 dagen
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Toepassing

Bevordert het geheugen, de aandacht en het concentratievermogen. Het verbeteren van de circulatie en het elimineren van vrije radicalen is zeer belangrijk voor het behoud van de jeugd en het onderhoud van cognitieve eigenschappen zoals het geheugen, de aandacht en de concentratie.  Het geheugen maakt het mogelijk informatie op te slaan en later, op het gewenste ogenblik, weer op te halen;  de aandacht maakt het mogelijk snel op bepaalde situaties te reageren;  de concentratie bestaat uit een intense en momentane mentale inspanning voor het uitvoeren van een welbepaalde taak. De terpeenlactonen in het extract van Ginkgo biloba bevorderen de circulatie, met name ter hoogte van de intellectuele capaciteit, terwijl de flavonoïdglycosiden, die ook in het extract aanwezig zijn, de vrije radicalen tegengaan en aldus de cellen beschermen tegen de schade die deze radicalen zouden kunnen berokkenen.

Eigenschappen

De terpeenlactonen uit Ginkgo biloba bevorderen de bloedcirculatie ter hoogte van de hersenen en de aanwezige flavonoïdglycosiden gaan de vrije radicalen tegen. De ginsenosiden uit Panax ginseng bevorderen het zuurstofgebruik waardoor het mentaal en lichamelijk uithoudingsvermogen verhoogt. Selenium en vitamine E werken synergetisch als antioxidans.
Dosering

1 tablet per dag. In de meeste gevallen wordt de verbetering van de intellectuele capaciteiten na 2 tot 3 weken behandeling merkbaar, maar bij sommige personen kan dit 6 tot 8 weken vergen. De verbetering is vooral duidelijk en duurzaam bij een langere inname van het product. Raadgevingen: Memovital bevat gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba (bladeren). Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding.
60 mg gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba L. met 24 % flavonoïdglycosiden en 6 % terpeenlactonen, 100 mg gestandaardiseerd extract van Panax ginseng met 10 % ginsenosiden, seleniumgist - equivalent met 35 µg selenium (50 % van de ADH) en vitamine E - equivalent met 5 mg D-alfa-tocoferol (50 % van de ADH).
Raad

Om een duidelijke en duurzame verbetering te bekomen moet het product lang genoeg ingenomen worden (minimum 3 à 6 weken).
Merk Trenker
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Gingko Biloba, Ginseng, Selenium, Vitamine E
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Concentratie, Geheugen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Hélène
  13/12/2018
  De viata service is onberispelijk Voor het memovital product, na 5 weken gebruik, voel ik nog steeds niet de heilzame effecten, geduld
9,2 / 10
 • Claudia uit K. schreef:
  Goede prijs en snelle levering
  Zeer tevreden, voor de eerste keer besteld. Goede prijs en snelle verzending.
 • Astrid uit Zutphen schreef:
  naalden
  Naalden besteld en alles ging prima.
 • Elena uit Tilburg schreef:
  perfect
  Vlotte levering, zeer vriendelijke ontvangst met een handgeschreven kaart :)