085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Memovital Tabletten 60 stuks

1 reviews
Tabletten 60 stuks
19,23 25,99
Op voorraad
19,23
-27%
prijs apotheek: 25,99 Je bespaart: -6,76
Voedingssupplement op basis van ginseng, ginkgo en antioxidanten (vitamine E en selenium). In tabletvorm. Bevordert geheugen, concentratie en aandacht.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Bevordert het geheugen, de aandacht en het concentratievermogen. Het verbeteren van de circulatie en het elimineren van vrije radicalen is zeer belangrijk voor het behoud van de jeugd en het onderhoud van cognitieve eigenschappen zoals het geheugen, de aandacht en de concentratie.  Het geheugen maakt het mogelijk informatie op te slaan en later, op het gewenste ogenblik, weer op te halen;  de aandacht maakt het mogelijk snel op bepaalde situaties te reageren;  de concentratie bestaat uit een intense en momentane mentale inspanning voor het uitvoeren van een welbepaalde taak. De terpeenlactonen in het extract van Ginkgo biloba bevorderen de circulatie, met name ter hoogte van de intellectuele capaciteit, terwijl de flavonoïdglycosiden, die ook in het extract aanwezig zijn, de vrije radicalen tegengaan en aldus de cellen beschermen tegen de schade die deze radicalen zouden kunnen berokkenen.

Eigenschappen

De terpeenlactonen uit Ginkgo biloba bevorderen de bloedcirculatie ter hoogte van de hersenen en de aanwezige flavonoïdglycosiden gaan de vrije radicalen tegen. De ginsenosiden uit Panax ginseng bevorderen het zuurstofgebruik waardoor het mentaal en lichamelijk uithoudingsvermogen verhoogt. Selenium en vitamine E werken synergetisch als antioxidans.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tablet per dag. In de meeste gevallen wordt de verbetering van de intellectuele capaciteiten na 2 tot 3 weken behandeling merkbaar, maar bij sommige personen kan dit 6 tot 8 weken vergen. De verbetering is vooral duidelijk en duurzaam bij een langere inname van het product. Raadgevingen: Memovital bevat gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba (bladeren). Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

60 mg gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba L. met 24 % flavonoïdglycosiden en 6 % terpeenlactonen, 100 mg gestandaardiseerd extract van Panax ginseng met 10 % ginsenosiden, seleniumgist - equivalent met 35 µg selenium (50 % van de ADH) en vitamine E - equivalent met 5 mg D-alfa-tocoferol (50 % van de ADH).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raad

Om een duidelijke en duurzame verbetering te bekomen moet het product lang genoeg ingenomen worden (minimum 3 à 6 weken).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trenker
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginkgo Biloba, Ginseng, Selenium, Vitamine E
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Concentratie, Geheugen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Memovital

De viata service is onberispelijk Voor het memovital product, na 5 weken gebruik, voel ik nog steeds niet de heilzame effecten, geduld

Hélène