085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Mepiform steriel verband 5cmx7,5cm 1 stuks

8,59 9,99
Op voorraad
8,59
-15%
prijs apotheek: 9,99 Je bespaart: -1,40
Mepiform is een uiterst dun en discreet steriel verband. De pijn die men kan ervaren tijdens het verwisselen van het verband is verminderd dankzij de Safetac technologie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Littekenverband dat op de contactzijde is voorzien van de gepatenteerde Safetac siliconenlaag, die een positieve invloed heeft op littekenweefsel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Mepiform kan toegepast worden bij de behandeling van oude en nieuwe hypertrofische en keloïde littekens. Bij gesloten wonden kan Mepiform ook preventief gebruikt worden om littekenhypertrofie of feloïdvorming te voorkomen. Belangrijk bij preventief gebruik is te wachten tot de wond geheel gesloten is. Voor een optimaal resultaat dient Mepiform bij voorkeur 24 uur per dag gedragen te worden met een minimale tijdsduur van 12 uur. De totale behandeling zal, afhankelijk van het klinische beeld 3 tot 12 maanden duren. Hetzelfde verband wordt meerdere dagen gedragen tot het niet meer kleeft. Het kan gedragen worden bij alle dagelijkse activiteiten. Bij huiduitslag of irritatie dient de behandeling tijdelijk stopgezet te worden. De behandeling kan weer voortgezet worden zodra de symptomen verdwenen zijn.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mepiform
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Keyword Litteken
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Mepiform steriel verband 5cmx7,5cm