085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Mepilex Border zelfklevend absorberend schuimverband 10x10cm 5 stuks

2 reviews
5 stuks
22,89 25,77
Op voorraad
22,89
-11%
prijs apotheek: 25,77 Je bespaart: -2,88
Zelfklevend steriel absorberend schuimverband voor vochtige wonden met vrij veel tot zeer veel wondvocht. Door de Safetac-silicone contactlaag die niet in de wonde kleeft, kan het Mepilex Border schuimverband vlot ververst worden, zonder de huid te beschadigen. Dit zorgt voor minder pijn bij het verzorgen van de wonde, en laat toe de wonde te inspecteren om daarna het Mepilex Border schuimverband terug te plaatsen. Mepilex Border schuimverband is zelfklevend en douchebestendig. Het kan meerdere dagen ter plaatse blijven (afhankelijk van de toestand van de wonde) en wordt goed verdragen. Mepilex Border schuimverband wordt aangeraden voor acute en chronische vochtige tot zeer vochtige wonden, vb doorligwonden (hiertegen werkt Mepilex Border schuimverband ook preventief), postoperatieve wonden, beenulcera, acute schaafwonden en vochtige brandwonden, overige vochtige tot zeer natte wonden... . Er bestaan van Mepilex Border tevens voorgevormde schuimverbanden voor wonden op moeilijk te verzorgen plaatsen (vb op plooibare plaatsen zoals de knie, thv het heiligbeen (sacrum), voor de hiel, ...).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zelfklevend zacht schuimverband. Mepilex Border is een combinatieverband bestaand uit een siliconen contactlaag, een absorberend wondkussen en een beige polyurethaan folie op de rugzijde. Bestaat ook in verbanden speciaal voor het sacrum.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij niet-behandelde, geïnfecteerde wondes.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mepilex
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Schuimkompres
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex Border zelfklevend absorberend schuimverband 10x10cm

Ik heb barstende waterbellen op mijn benen waaruit veel water weglekt door het vasthouden van water - wat met pijn gepaard ging. Sinds ik Mepilex Border gebruik hoef ik de pleisters niet meer zo vaak te vervangen, de pijn neemt ook af omdat het water wordt geabsorbeerd en niet over de wonden kan lopen. Een geweldig product. Bedankt.

Anneliese

Na een borstvergroting, aureolair litteken, is het een perfect wondverband voor wondgenezing, het comfort van het wondverband en bovendien tast de lijm de huid niet aan omdat ik allergisch ben voor het wondverband. Ideaal en aanbevolen door mijn chirurg zeer gelukkig!

Lolita