085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Mepitel 5x7,5cm 10 stuks

2 reviews
10 stuks
31,48
Op voorraad
31,48
Mepitel is een siliconegel gebonden aan een zacht plooibaar polyamidenetje. Kleeft niet vast in de wonde, en het verband kan pijnloos vervangen worden. Erboven plaatst men een absorberend verband om het vocht op te nemen. Mag 3 tot 5 dagen ter plaatse blijven.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Siliconengel gebonden aan een zacht plooibaar polyamidenetje. Door de open structuur van het polyamidenet is het doorlatend voor wondexsudaat, dat door een bovenliggend absorberend verband wordt opgenomen. Door zijn horizontale ondoorlaatbaarheid daarentegen treedt geen maceratie op. Aangezien de siliconengel absoluut niet absorbeert, blijft een vochtig wondmilieu behouden. Kleeft niet op de wond, hecht enkel vast op een droge gezonde huid. Zolang een wonde bloederig is, moet de Mepitel bedekt worden met vochtige kompressen. Kan 3 tot 5 dagen op de wonde blijven. Geen pijnlijke verbandwissels.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mepitel
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Kompressen
Keyword Transparant, Wondverband
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available

Laatste reviews en ervaringen met Mepitel 5x7,5cm

Is een goed werkend product.

Lenny

Mijn huisarts had me dit aangeraden in combinatie met Flaminal voor wonden die slecht genezen. De pleister plakt niet in de wond door de Mepitel.

Barbara