085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics ArgiMag Poeder 644g

Poeder 644g
40,50 45,00
Op voorraad
40,50
-10%
prijs apotheek: 45,00 Je bespaart: -4,50
Voedingssupplement op basis van arginine en magnesium in de vorm van een poeder met kers-vanillesmaak. Draagt bij tot de ondersteuning van de functie van de hartspier en een gezonde bloeddoorstroming.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ondersteuning van de spierfunctie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 portie (= 3 maatlepels = 23 g) per dag oplossen in 200 ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per portie (23 g)L-arginine 3000 mg, Magnesium (citraat) 200 mg, L-glycine40 mg, Foliumzuur 400 µg. Hulpstoffen: fructose, sacharose, citroenzuur, pompelmoessappoeder, kersaroma, rode bietpoeder, guarpitmeel.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Hart- en vaatbescherming
Bevat L-arginine, Magnesium, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Veganist, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Kers
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics ArgiMag

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics ArgiMag