085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics BariNutrics Ijzer aardbei Kauwtabletten 90 stuks

2 reviews
Kauwtabletten 90 stuks
14,80 20,55
Op voorraad
14,80
-28%
prijs apotheek: 20,55 Je bespaart: -5,75
Voedingssupplement op basis van ijzer, in de vorm van kauwtabletten met een aardbeiensmaak. Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen, de energieproductie en helpt bij vermoeidheid. Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

IJzer is een belangrijk mineraal voor het lichaam. Het ondersteunt de productie van rode bloedcellen en helpt bij het bestrijden vermoeidheid. BariNutrics ijzer een kauwtablet met ijzer fumaraat, een bijzonder goed opneembare vorm van ijzer, die ook goed verdragen wordt door de maag en darmen.

Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 kauwtablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ijzer 28 mg
Ijzer fumaraat 90 mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BariNutrics
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten IJzertekort
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen, Bariatrische ingreep
Bevat IJzer
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Aardbei
Keyword IJzertekort, Onderhoudsbehandeling
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics BariNutrics Ijzer aardbei

Het zijn de enigst dat helpen voor mij zeer tevreden van en goed opneembaar

Eveline Deconinck

Ik ben heel blij met deze tabletten. Kauwen makkelijk weg. Niet vies. En werken prima. Wat ik vooral heel fijn vindt is dat er geen b6 in zit. Dat zit in de meeste supplementen wel. En dat mag je niet te veel binnen krijgen omdat dat stapelt, overdoseerbaar en toxisch is. Dus hoera eindelijk een ijzertablet zonder b6 die goed opgenomen wordt

Marianne