085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics BariNutrics Whey neutraal Poeder 21g

3 reviews
Poeder 21g
20,48 28,45
Op voorraad
20,48
-29%
prijs apotheek: 28,45 Je bespaart: -7,97
Voedingssupplement op basis van zeer zuiver wei-eiwitisolaat, in de vorm van een calorie-arm poeder met een neutrale smaak (geen zoetstoffen of aroma's aanwezig). Het BariNutrics whey-poeder kan gemengd worden met elke voeding. Op die manier bereik je gemakkelijker de hoeveelheid eiwitten die je dagelijks moet innemen (noodzakelijk voor het behoud van je spiermassa, en voor een goede opbouw van je cellen en weefsels).Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk. Meer informatie (onder andere recepten) vind je op de website www.barinutrics.eu .
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het BariNutrics gamma is ontwikkeld voor personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben. Deze personen kunnen minder eten na de ingreep, en er worden ook minder voedingsstoffen opgenomen ter hoogte van het verkorte spijsverteringstraject. Chronisch gebruik van supplementen die goed opgenomen worden is bij deze personen dan ook noodzakelijk.Meer informatie (onder ander recepten) vind je op de website www.barinutrics.eu .

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Personen die een maagverkleining (= een bariatrische ingreep) ondergaan hebben.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 portie per dag, te mengen met de voeding of op te lossen in 200ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Wei-eiwitisolaat met 20 gr proteïnen/portie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BariNutrics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen, Bariatrische ingreep
Bevat Whey
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Absorptiestoornis, Postoperatief herstel
Smaak Neutraal
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Onderhoudsbehandeling, Spieren, Tekort
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Glutenvrij? available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics BariNutrics Whey neutraal

Uitstekend product aanbevolen door mijn chirurg bovendien neutraal van smaak, het lost snel op en kan worden gemengd met uw koffie, yoghurt, soep of andere .... heel gemakkelijk en handig!

Sommeryns

Zeer goede prijs en snelle levering.,

Jessica

Zeer effectief voedingssupplement, in overeenstemming met de beschrijving op de verpakking. Het is neutraal van smaak, kan zich mengen met elke koude textuur, maakt yoghurt/witte kazen romiger, en compotes ook, kortom, ik raad het zonder aarzeling aan!

Peggy Jacob