085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Caldyn Zakjes 84 stuks

2 reviews
Zakjes 84 stuks
34,75 43,99
Op voorraad
34,75
-22%
prijs apotheek: 43,99 Je bespaart: -9,24
Voedingssupplement op basis van calcium, vitamine D3 en magnesium, in de vorm van zakjes. Verstevigt de botten en weefsels van ons lichaam.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag oplossen in 150 ml water. Geschikt bij zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediênten per zakje: Calcium (citraat, carbonaat) 1000 mg 125%* Magnesium (glycerofosfaat, carbonaat) 56,25 mg 15%* Vitamine D 25 b5g 500%* Vitamine K2 45 b5g 60%*. Vulstoffen: Guarpitmeel,Sinaasappelsappoeder (Citrus sinensis),Citroenzuur,Sinaasappelaroma,Steviolglycosiden uit stevia. Zonder gluten, soja en lactose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Caldyn
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Smaak Sinaasappel
Keyword Sterke botten, Verstevigend
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Caldyn

De hevige spierkrampen die ik in mijn benen had zijn door het gebruik van Caldyn verleden tijd. De combinatie van deze drie hoofdbestanddelen werken echt. Ik heb een poosje geleden moeten stoppen met Caldyn in het ziekenhuis maar dat heb ik geweten! Toen ik ze weer ging gebruiken waren de klachten over.

Annie kok

prima product, regelmatig spierkrampen, magnesium alleen was niet voldoende. Door de magnesium, calcium en vitaminen ben ik verlost van de spierkrampen

Rita Mostmans