085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Chitosan Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
17,70 22,99
Op voorraad
17,70
-24%
prijs apotheek: 22,99 Je bespaart: -5,29
Voedingssupplement op basis van chitosan en vitamine C, in de vorm van capsules. Voor gewichtsbeheersing. Het belemmert de absorptie van vetoplosbare vitaminen en essentiële vetzuren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De vezel die vet absorbeert. Een afslankdieet in combinatie met het gebruik van Chitosan is doeltreffender dan een dieet alleen. Chitosan bevat vezels uit het chitinepantser van garnalen en natuurlijke vezels die de merkwaardige eigenschap bezitten 4 tot 5 maal hun eigen gewicht in vet aan zich te binden. Chitosan verbindt zich met de vetten uit de voeding wanneer die zich nog in de maag bevinden en nemen ze mee om ze via de stoelgang af te voeren. Op die manier wordt verhinderd dat de vetten geabsorbeerd worden. Dankzij deze bijzondere eigenschap is het mogelijk om - in combinatie met een caloriearm dieet - de vetopslag te verminderen. Chitosan past in een cholesterolverlagend dieet.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1-4 capsules per dag of zoals aanbevolen 1/2 uur voor een vetrijke maaltijd

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Doordat Chitosan vetten adsorbeert, kan het de absorptie van vetoplosbare vitaminen en essentiële vetzuren belemmeren. Suppletie met vetoplosbare vitaminen (KADE), 2 uur voor de inname van Chitosan wordt aanbevolen. Chitosan mag niet gebruikt worden door personen die allergisch zijn voor schaaldieren en ook niet bij zwangerschap en/of borstvoeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Chitosan 250 mg vitamine C (ascorbinezuur) 20 mg 33 %*. * = % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend
Bevat Chitosan, Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Afslankend
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Chitosan