085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics Estrobalance Poeder 70g

Poeder 70g
36,49 44,50
Op voorraad
36,49
-18%
prijs apotheek: 44,50 Je bespaart: -8,01
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, aminozuren en plantextracten in de vorm van een poeder met sinaasappelsmaak, ter ondersteuning van de hormonale activiteit bij mannen en vrouwen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hormonale activiteit bij mannen en vrouwen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 x 5g per dag oplossen in 150ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per portie van 5g: Vitamine A 1126µg (Bètacaroteen646µg, Retinylpalmitaat480µg), Vitamine B1 1,1mg, Vitamine B2 1,4mg, Vitamine B3 16mg, Vitamine B5 6mg, Vitamine B6 6mg, Vitamine B12 500µg, Vitamine C 160mg, Vitamine D 10µg, Vitamine E 30mg, Folaat 400µg, Biotine150µg, Vitamine K1 40µg, Calcium 250mg, Magnesium 100mg, Chroom 80µg, Jodium 75µg, Molybdeen 50µg, Selenium 55µg, Zink 10mg, Lijnzaadextract 350mg, Choline 82,5mg, Glycine 200mg, N-acetyl-L-cysteïne 100mg, Kurkumawortelextract 100mg, Broccoli-extract 60mg, Threonine 35mg, Lysine 28mg, Kudzuwortelextract 35mg, Glutathion 20mg, Cysteïne 3,85mg.

Bevat ook: Sinaasappelaroma, Steviolglycosiden uit stevia, Silica.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Door de aanwezigheid van broccoli in het product, is het aangeraden voor de mensen met hypothyroïdie of zij die een behandeling krijgen voor de schildklier, om een arts te raadplegen. 

Niet geschikt bij gebruik van coumarine anticoagulantia. In geval van gebruik van andere anticoagulantia: raadpleeg uw arts of apotheker. 
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Aminozuren, Mineralencomplex, Overige, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics Estrobalance

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Estrobalance