085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics ImmuDefense Forte Tabletten 30 stuks

5 reviews
Tabletten 30 stuks
26,06 29,95
Op voorraad
26,06
-13%
prijs apotheek: 29,95 Je bespaart: -3,89
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, bètaglucanen en groene thee in de vorm van tabletten. Ter ondersteuning van de weerstand bij behoefte aan extra zorg. Combineert de betaglucanen en groene thee extract met de essentiële vitaminen en mineralen die specifiek inwerken op de weerstand om de natuurlijke immuunrespons van het lichaam paraat te houden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet bevat: 200mg vitamine C, 2000IU vitamine D3, 27,5µg selelnium, 15mg zink, 150mg quercetine, 250mg beta-glucanen , 75mg groene thee extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen, Co-enzyme Q10, Groene thee, Selenium, Vitamine C, Vitamine D, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics ImmuDefense Forte

aanbevolen door de doctor. Bij viata een zeer goeie prijs en een snelle levering. Zal als ik nog producten nodig hebben ook kijken op hun site om te bestellen,

christine

Terwijl dit supplement niet gemakkelijk te verkrijgen was, bood Viata het voor een lagere prijs aan. Bezorging gebeurde sneller dan aangekondigd en prima verpakt.

Antoinette van Oosten

Gewoon verteld aan mijn dochter. Zonder mijn weten is ze da supplement aanbevolen geweest door dokter. Ik heb het ook geweten via dochter van mijn vriendin die ook dokter is. Beter nu nemen in tijden van corona?

riatkint@hotmail.com

goed produkt, snelle levering

Marcel Put

Het product voldoet aan de beschrijving van de site. Bestelling niet meteen zo lang voorbereid om in Frankrijk aan te komen, maar verder is alles in orde.

Véronique