085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics ImmuDefense Forte Tabletten 30 stuks

5 reviews
Tabletten 30 stuks
27,63 32,50
Op voorraad
27,63
-15%
prijs apotheek: 32,50 Je bespaart: -4,87
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, bètaglucanen en groene thee in de vorm van tabletten. Ter ondersteuning van de weerstand bij behoefte aan extra zorg. Combineert de betaglucanen en groene thee extract met de essentiële vitaminen en mineralen die specifiek inwerken op de weerstand om de natuurlijke immuunrespons van het lichaam paraat te houden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet bevat: 200mg vitamine C, 2000IU vitamine D3, 27,5µg selelnium, 15mg zink, 150mg quercetine, 250mg beta-glucanen , 75mg groene thee extract.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt bij zwangerschap of borstvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen, Co-enzyme Q10, Groene thee, Selenium, Vitamine C, Vitamine D, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics ImmuDefense Forte

Vitamine-D-supplementen die je dagelijks of wekelijks moet nemen, zouden beter werken dan vitamine-D-supplementen die je maar 1x per maand moet nemen. Dat effect voornamelijk merkbaar bij mensen die een groter vitamine-D-tekort hebben.

Vaak volstaat de opname van vitamine D via de voeding en de aanmaak onder invloed van zonlicht niet. Vooral in de winter hebben mensen vaak te weinig vitamine D omwille van te weinig blootstelling aan de zon. Een vitamine-D-supplement van 400 tot 800 IE (Internationale Eenheden) per dag innemen in de herfst en winter volstaat voor de meeste mensen. Ben je een 65-plusser, heb je een donkere huidskleur, heb je een maagdarmoperatie ondergaan of leidt je aan een chronische ziekte? Dan wordt je vitamine-D-spiegel best opgevolgd door je huisarts, die een correcte dosering voor je kan bepalen.

Vitamine D is een vetoplosbaar vitamine dat bij overdosis in het lichaam opgestapeld wordt. Daardoor kan een overdosis vitamine D nadelige gevolgen hebben. Neem daarom nooit op eigen initiatief een dagelijkse hoeveelheid van 3000 IE (Internationale Eenheden) of meer in. Ook 3-maandelijkse doseringen zijn niet ideaal omwille van de hoge dosering die dan in 1 keer wordt toegediend. Kies daarom voor een dagelijkse dosering van 400 (kinderen) tot 800 IE (volwassenen).

De hoeveelheid vitamine D wordt meestal uitgedrukt in IE, dat staat voor internationale eenheden. Een hoeveelheid van 100 IE komt overeen met 2,5 µg. Indien je dagelijks een vitamine-D-supplement inneemt van 400- 800 IE, neem je dagelijks 10-20 µg vitamine D in.

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics ImmuDefense Forte

aanbevolen door de doctor. Bij viata een zeer goeie prijs en een snelle levering. Zal als ik nog producten nodig hebben ook kijken op hun site om te bestellen,

christine

Terwijl dit supplement niet gemakkelijk te verkrijgen was, bood Viata het voor een lagere prijs aan. Bezorging gebeurde sneller dan aangekondigd en prima verpakt.

Antoinette van Oosten

Gewoon verteld aan mijn dochter. Zonder mijn weten is ze da supplement aanbevolen geweest door dokter. Ik heb het ook geweten via dochter van mijn vriendin die ook dokter is. Beter nu nemen in tijden van corona?

riatkint@hotmail.com

goed produkt, snelle levering

Marcel Put

Het product voldoet aan de beschrijving van de site. Bestelling niet meteen zo lang voorbereid om in Frankrijk aan te komen, maar verder is alles in orde.

Véronique