085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics Isomex Tabletten 30 stuks

2 reviews
Tabletten 30 stuks
20,64 23,45
Op voorraad
20,64
-12%
prijs apotheek: 23,45 Je bespaart: -2,81
Voedingssupplement op basis van soja-isoflavonen, bereid uit sojabonen. Helpt ervoor te zorgen dat je als vrouw vlotter door de perimenopausale periode geraakt. Dit supplement helpt ook bij het behoud van stevige botten tijdens de overgang.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1/2 tablet per dag of volgens het advies van de arts.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sojabonenextract (Glycine max) 200 mg (40% isoflavonen). Dit product bevat 80 mg isoflavonen per tablet. 36,25% daïdzeïne, genisteïne 57,50%, 6,25% glyciteïne

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Isomex

Van heel duur, (Isoflavonen van Solgar) naar stukken goedkoper. Al moet ik van deze wel 2x daags een halve, anders ben ik de pineut, en krijg ik opvliegers die niet leuk meer zijn. Maar voor de rest super tevreden!

Els van der Weide

Hiervoor zat ik aan de isoflavonen van Solgar, maar 1 zo'n potje is 34 euro, en daar doe je 1 maand mee. Ik las de lovende reviews hoer en besloot dit te proberen, ook vanwege het bedrag. Ik begon met een halve per dag, maar al snel bleek dit niet voldoende. Zit nu aan 2 halfjes per dag, en de tijd zal t leren. Ik heb nu iets sneller opvliegers dan met mijn vorige product van Solgar, maar ik weet dat dit even de tijd nodig heeft, dus kijk t deze maand aan. Zou mooi zijn, want dit is snel verdiend, scheelt 12 euro per maand :)

Els