Metagenics Kidney Detoxifier Tabletten 120 stuks

29,19 36,49
29,19
-21%
prijs apotheek: 36,49
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van planten, in tabletvorm. Heeft een zuiverende werking op de nieren en zorgt voor een goede waterhuishouding.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Berendruif, jenever en guldenroede zijn planten waarvan reeds lang geweten is dat ze een weldoende invloed hebben op de waterhuishouding. De nieren hebben een zuiverende werking, maar staan ook in voor de waterhuishouding, waarbij zink en magnesium belangrijke mineralen zijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tablet per dag of zoals aanbevolen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumglycinaat 200 mg, berendruif (Arctostaphylos uva ursi) 75 mg, vitamine B5 (D-calciumpantothenaat) 18 mg 300 %*, jeneverbes (Juniperus communis) 12,5 mg, zink (picolinaat) 10 mg 100 %*, guldenroede (Solidago virgaurea L.) 6,25 mg, vitamine B6 (pyridoxine HCl) 5 mg 357 %*. * = % ADH = % aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Urineweginfecties verminderen
Bevat Extra zink, Overige samenstellingen, Vitamine B5, Vitamine B6
Aangewezen bij Nier- en leverproblemen
Keyword Nieren, Zuiverend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Kidney Detoxifier