085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Magdyn Zakjes 15 stuks

5 reviews
Zakjes 15 stuks
14,62 18,99
Op voorraad
14,62
-24%
prijs apotheek: 18,99 Je bespaart: -4,37
Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine en VIT B6 in de vorm van zakjes. Hooggedoseerd magnesiumpreparaat bij vermoeidheid en stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Daar de meeste magnesiumzouten laxerend werken en de darmenhyperkinetisch zijn bij stress, is het onontbeerlijk een vetoplosbarevorm te gebruiken zoals magnesiumglycerofosfaat. Eenmaal magnesium inde cel is - maar die kan eruit gejaagd worden door de noradrenergischestimuli - is het belangrijk om er ook nutriënten bij te steken die decelretentie bevorderen, zoals taurine die bovendien ook synergischeeffecten heeft (stabiliseert de membranen, kalmerendeneurotransmitter), antioxidanten en omega-3-vetzuren. Ten slotte, isvitamine B6, die overgebruikt worden bij stresssituaties, noodzakelijkvoor de synthese van de zelfregulerende neurotransmitters zoalstaurine, serotonine en GABA. Deze aminozuren en neurotransmitters zijnbetrokken bij angst-dwangstoornissen (overgewicht door suikerdrang,neiging tot verslaving, stoppen met roken, alcoholisme trachten tebeheersen, enz.). Voor het eerst vindt men in het product MagDyn uithet NUTRIDYN-gamma in één zakje, een dosis magnesium (onder de vorm vanglycerofosfaat) dat ligt rond de waarde van de dagelijks aanbevolenhoeveelheid = ADH) samen met vitamine B6 en taurine voor hunsynergetische werking met magnesium.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 zakje per dag

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sinaasappelsappoeder 900 mg Limoensappoeder 500 mg Citroenzuur 400 mg Sinaasappelaroma 350 mg Magnesium (-glycerofosfaat) 300 mg 100%* Taurine 150 mg Acesulfaam-K 10 mg Vit. B6 (pyridoxine HCl) 2 mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Citroen, Sinaasappel
Keyword Natuurlijk, Stress vermoeidheid
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Magdyn

Nachtelijke spierkrampen na een paar dagen al weg!

Lara

Werkt vrijwel onmiddellijk bij spierkrampen

Lara

Magnesium goed gedoseerd en zeer goed opneembaar door het lichaam. In verband gebracht met taurine, wat een pluspunt is.

Karine

Magnesium goed gedoseerd en zeer goed opneembaar door het lichaam.

Karine

Goed product, gemakkelijk te gebruiken (de inhoud van de zak kan zelfs worden gebruikt in 2 dagelijkse doses voor een dosering verspreid over de dag). De toegevoegde vitamine B6 en taurine is erg interessant.

Fatima