085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Menohop Capsules 90 stuks

2 reviews
Capsules 90 stuks
34,40 46,49
Op voorraad
34,40
-27%
prijs apotheek: 46,49 Je bespaart: -12,09
Voedingssupplement op basis van hop en soja, in tabletvorm. Verzacht de symptomen die gepaard gaan met de overgang, zoals opvliegers. Goed effect bij de preventie van osteoporose.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Natuurlijk genieten tijdens de overgang. Op basis van hopextract. Sterkt aan tijdens de overgang. Voor een goede botaanmaak. Ondersteunt bij overgangsverschijnselen tijdens de overgang. In MenoHop wordt hopeïne gecombineerd met soja-extract (Glycine max), een ander fyto-oestrogeen dat zeer rijk is aan isoflavonen. Wetenschappelijke onderzoeken hebben verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen van isoflavonen aangetoond. Die effecten zijn ook complementair aan de gezondheidseffecten van het hopextract. Soja-isoflavonen hebben bovendien een effect op de warmteopwellingen en op langere-termijnklachten waaraan de vrouwen blootgesteld zijn. Ten slotte hebben soja-isoflavonen een goed gedocumenteerd effect bij de preventie van osteoporose en kunnen ze helpen om het risico op cardiovasculaire incidenten te verminderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule per dag. Niet gebruiken bij zwangerschap.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Humulus lupulus hopextract 120 mg gestandaardiseerd op 8-prenylnaringenine, 0,1 mg hopeïne. Nieuwe formule: hopextract (Humulus lupulus) gestandaardiseerd op hopeïne 200 mg, 8-prenylnaringenine 200 µg, soja-extract (Glycine max) gestandaardiseerd op isoflavonen 50 mg, soja-isoflavonen 20 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Menohop
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Menohop

Goed product

An

Ben al jaren dagelijkse gebruiker en 100% tevreden.

Nicky