085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics Mitodyn Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
44,24 53,05
Op voorraad
44,24
-17%
prijs apotheek: 53,05 Je bespaart: -8,81
Voedingssupplement op basis van alpha liponzuur, vitaminen en mineralen in de vorm van capsules. Aangewezen bij een gebrek aan energie en oxidatieve stress.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oxidatieve stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Acide R-alpha lipoïque 50 mg, N-acetyl-L-cystéine 100 mg, Vitamine C (acide ascorbique) 50 mg, N-acétyl-L-carnitine 30 mg dont L-carnitine 23,6 mg, Vitamine E (tocophérols mélangés) 24.16 mg, Co-enzyme Q10 30 mg, Vitamine B2 (riboflavine) 4.8 mg, Vitamine B1 (mononitrate de thiamine) 4.2 mg, Zinc (bisglycinate) 10 mg, Vitamine B3 (niacinamide) 15 mg, Vitamine B5 (pantothénate de calcium) 2 mg, Vitamine A (palmitate de rétinyle) 125 mcg, Manganèse (citrate) 0,3 mg, Sélénium (sélénométhionine) 10 mcg, hydroxypropylcellulose, phosphate dicalcique, stéarate de magnésium, dioxide de silicium.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat L-carnitine, Mangaan, Overige, Selenium, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E, Vitaminen B-complex, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Antioxidant, Energie, Stress
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics Mitodyn

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Mitodyn