085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Sulfar Tabletten 90 stuks

1 reviews
Tabletten 90 stuks
17,37 21,99
Op voorraad
17,37
-22%
prijs apotheek: 21,99 Je bespaart: -4,62
Voedingssupplement op basis van MSM (methylsulfonylmethaan). MSM is een natuurlijk bestanddeel van zwavel en zwavel speelt een belangrijke rol in de stofwisseling van eiwitten, de grondstof voor onze spieren, is betrokken bij de vorming van het bindweefsel dat de beenderen van het skelet samenhoudt en bij de structuur van onze gewrichten, de huid, het haar, de nagels.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Zwavel is aanwezig in alle levende wezens en wordt in zijn natuurlijkevorm aangetroffen in de zee. Zeewieren gebruiken overvloedig zwavelvoor de opbouw van hun weefsels. MSM of Methyl-Sulfonyl-Methaan is eenstof die aan natuurlijke zwavel wordt onttrokken. Zwavel speelt eenbelangrijke rol in de stofwisseling van eiwitten, de grondstof vooronze spieren, is betrokken bij de vorming van het bindweefsel dat debeenderen van het skelet samenhoudt en bij de structuur van onzegewrichten, de huid, het haar, de nagels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1-3 tabletten per dag of zoals aanbevolen

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

MethylSulfonylMethaan 1000 mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM
Keyword Nagels, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Sulfar

onmisbaar voor het onderhoud van het skelet

cécile gillet