085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metis Hair & nails 09 kuur Capsules 204 stuks

Capsules 204 stuks
71,96
Op voorraad
71,96
Voedingssupplement op basis van bamboo- en olijfblad extract, cystine, methionine, zink, biotine en vitamine B6 in de vorm van capsules. Draagt bij tot sterk, glanzend en voller haar, helpt tegen haaruitval en versterkt de nagels. Deze 3 maanden kuur bevat 1 start verpakking en 2 navullingen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Bamboo-extract is zeer rijk aan goed opneembaar silicium. Dit is een elementaire bouwstof voor gezond en stevig haar.
- Olijfbladextract is een anti-oxidant die 5x sterker is dan vitamine C tegen oxidatieve stress in het lichaam (haren worden beschadigd door stress).
- L-cystine en L-Methionine zijn de bouwstoffen van keratine. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine. Biotine helpt haargroei en broze nagels te versterken. Cellen die haar opbouwen rekenen op zink om beter te werken. 
- Vitamine B6 ondersteunt zink en biotine.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Haaruitval, zwakke nagels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules 's morgens, gedurende 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 capsules:

40mg Bamboe-extract (Bambusa bambos / 75% silicium), 100mg Olijfbladextract (Olea europaea / 20% oleuropeïne), 400mg L-cystine, 400mg L-Methionine, 20mg Zink (zink bisglycinaat), 450μg Biotine (vitamine H), 6mg Vitamine B6.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metis
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels, Haaruitval tegengaan
Bevat Biotine, Cystine, Methionine, Overige samenstellingen, Vitamine B6, Zink
Specifiek voor diabetici? not available

Metis Hair & nails 09 kuur is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.