085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Micropore 25mmx9,15m dispenser 1 stuks

7 reviews
1 stuks
2,74 3,86
Op voorraad
2,74
-30%
prijs apotheek: 3,86 Je bespaart: -1,12
Gebruiksvriendelijke niet-irriterende pleister (dispenser) die zeer goed kleeft.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bestaat uit niet geweven ruglaag, rayonnevezel + acrylhars, zeer poreus, anallergische kleeflaag van acrylaatcopolymeren. Medische hechtpleister voor algemene toepassingen. Zijn hypoallergene kleefstrook is geschikt voor een gevoelige en broze huid. Erg poreus en luchtdoorlatend en vochtevacuatie is mogelijk zonder dat de kleefvastheid in het gedrang komt. 3M™ Micropore™ is dun, zacht en soepel en zorgt voor een verhoogd comfort van de patiënt. De pleister scheurt makkelijk op maat zodat hij snel en eenvoudig kan aangebracht worden. Verkrijgbaar in een witte en huidkleurige uitvoering, uiterst geschikt voor cosmetische gelaatsverbanden. Radiolucent.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Micropore
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Hechtpleisters
Keyword Hypoallergeen, Zelfklevend
Zelfklevend? available
Steriel? not available
Waterresistent? not available

Laatste reviews en ervaringen met Micropore 25mmx9,15m dispenser

zeer goede hechtende pleister, o.a. voor fixatie van zetuvit kompressen. In tegenstelling tot andere pleisters, géén irritaties op de huid.

KDG

Goed niet-irriterend product

debricon

Zeer goed product. Ik gebruik het al jaren.

Gigi Balle

Heel goede tape. Je kunt het net zo vaak op de zelfde plek gebruiken zonder dat het irriteert op de huid!

A. de Jong

Zeer sterke kleefkracht, houdt het verband goed vast en de dispenser zeer praktisch voor het afwikkelen van het gekozen stuk

VERONIQUE S.

alle produkten die ik bij via- ta heb gekocht waren heel snel toegekomen alsook dat het hele goeie producten zijn zoals micropore de essenciele olies te veel om allemaal op te noemen ze zijn van goede kwaliteit.

platteau anne-marie

Zeer praktisch, zodat u niet meer hoeft te zoeken naar het begin van de rol en het stuk dat u wilt snijden, de kleefpleister hecht zeer goed en blijft stevig op zijn plaats zitten met het verband.

VERONIQUE SAINNEVILLE