085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Milupa Basic-f Poeder 600g

Poeder 600g
25,95
Op voorraad
25,95
Vetarme melk voor zuigelingen en kinderen die wordt gebruikt als dieetbehandeling voor stoornissen in het vetmetabolisme.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voeding bij aminozuurstofwisselingsziekten (info 1 + tabel 1). Eiwitarme voedingsmiddelen (info 2 + tabel 2). Dieetvoedingen voor zeldzame aandoeningen (info 3 + tabel 3).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De dagelijks te gebruiken hoeveelheid is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de individuele tolerantie van de patiënt. Deze hoeveelheid dient regelmatig aangepast te worden door de arts of diëtist(e). Deze producten mogen enkel gebruikt worden onder medisch toezicht. Deze producten zijn niet geschikt als enige voedingsbron. Deze producten zijn uitsluitend voor enteraal gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De verschillende formules zijn aangepast aan de leeftijd van de patiënt en zijn: vrij van saccharose; vrij van kunstmatige kleur-, geur-, zoet- en smaakstoffen; verrijkt met vitaminen en mineralen; geconcentreerde producten zodanig dat de patiënt slechts kleine volumes moet innemen. Eiwitarme dieetvoedingsmiddelen voor medisch gebruik arm aan fenylalanine en andere aminozuren. Het energiegehalte van deze producten is vergelijkbaar met de overeenkomstige gewone voedingsmiddelen. Bevatten enkel natuurlijke ingrediënten; vrij van bewaarmiddellen, kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Deze verschillende formules zijn volledige zuigelingenvoeding vrij van 1 of meerdere voedingsstoffen: te gebruiken als basis van een individueel aangepast dieet, te gebruiken voor zuigelingen, peuters en kleuters. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Milupa
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding, Dieetvoeding
Type babyvoeding Overige
Type voeding Overige
Leeftijdscategorie Voor baby's
Keyword Aanvullend, Stofwisseling, Vetarm
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available

Meest gestelde vragen

over Milupa Basic-f

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Milupa Basic-f