9,2 / 10
 • Jozina uit Sliedrecht schreef:
  Perfect
  Snel en goede prijs
 • marianne berkhout uit Renesse schreef:
  Had niet beter gekund.
  Snelle levering, en voldoet aan de wensen van het product.
 • Bonnie uit Alkmaar schreef:
  Snelle levering
  Prima ervaring, snelle levering en goed verpakt.

Mobilisin Crème 50gr

Geneesmiddel om te gebruiken in geval van ontsteking en pijn, in de vorm van een crème voor toepassing op de huid. Het is aangewezen voor de behandeling van gewrichts-, spier-, pees- of ligamentpijn en ontstekingen.

8,06
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

 • Grotere drukte: 1-2 dagen extra levertijd
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Pijn en ontsteking van spieren, pezen, banden en gewrichten. Lage rugpijn (een vorm van pijn in de onderrug). Stijve nek.
Gebruik Mobilisin altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. De aanbevolen dosering is 5 tot 10 cm crème, meerdere malen per dag over de huid van het aangedane gebied verdelen en zacht inwrijven. U bereikt de beste resultaten door een regelmatige toepassing. Was uw handen grondig nadat u de crème heeft aangebracht. De behandeling mag niet langer dan 2 weken duren. Indien er geen beterschap optreedt, raadpleeg dan uw arts.
Zoals elk geneesmiddel kan ook Mobilisin bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Huidaandoeningen. Zelden: een allergische reactie onder de vorm van huidirritatie of roodheid van de huid. Jeuk, huiderupties en fotosensibiliteitsreacties (reacties door overgevoeligheid voor licht of zonlicht) kunnen voorkomen. De behandeling moet in deze gevallen worden stopgezet waarna de verschijnselen doorgaans snel verdwijnen. Maagdarmstelselaandoeningen/algemene aandoeningen. Als Mobilisin op grote huidoppervlakken werd aangebracht tijdens een te lange periode of in te grote hoeveelheden kunnen bijwerkingen optreden ter hoogte van een orgaan of over het volledige systeem. Dit is vooral zo bij personen met een verminderde nierwerking of die lijden aan nierfalen. Raadpleeg uw arts als u volgende bijwerkingen waarneemt of als deze aanhouden: slechte maag- of darmwerking, misselijkheid, hoofdpijn, duizelingen, een algemeen gevoel van onbehagen.
De werkzame stoffen in Mobilisin zijn Flufenaminezuur, Hydroxyethylsalicylaat,Mucopolysaccharide polysulfaat; 100 g Mobilisin, crème bevat 3,0 g flufenaminezuur, 2,64 ghydroxyethylsalicylaat en 0,20 g mucopolysaccharide polysulfaat. De andere stoffen in Mobilisin zijn emulsifiërende glycerolmonostearaat, myristylalcohol,bentoniet (E558), triglyceriden met gemiddelde ketenlengte, essentiële rozemarijnolie, melissearoma, zoutzuur (E507), sorbinezuur (E200), isopropylalcohol en gezuiverd water.
Gebruik Mobilisin niet: - Als u allergisch bent voor flufenaminezuur, hydroxyethylsalicylaat, mucopolysaccharidepolysulfaat of een van de andere bestanddelen van dit geneesmiddel. - Op slijmvliezen, open wonden, besmette huidoppervlakken, brandwonden of andere huidaandoeningen. - Voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij langdurig gebruik kunt u bepaalde huidaandoeningen ontwikkelen. - Het aanbrengen van Mobilisine op grote delen van de huid gedurende een lange periode of in te grote hoeveelheden kan schadelijke gevolgen hebben, vooral als u een nierziekte heeft en vooral als u nierfalen heeft. - Vermijd intense blootstelling van de behandelde gebieden aan zonlicht. - Als u andere geneesmiddelen gebruikt of van plan bent andere geneesmiddelen te gebruiken, lees dan ook het hoofdstuk "Andere geneesmiddelen en Mobilisin". Kinderen : Mobilisine mag niet worden gebruikt bij kinderen onder de 12 jaar. Andere geneesmiddelen en Mobilisine: Informeer uw arts of apotheker als u andere geneesmiddelen gebruikt, onlangs gebruikt of mogelijk gebruikt heeft. Langdurige toepassing van Mobilisine op grote huidoppervlakken kan:- de toxiciteit van methotrexaat (een geneesmiddel dat het immuunsysteem onderdrukt en ontstekingen remt) verhogen. - het hypoglykemische effect (verlaging van de bloedsuikerspiegel) van sulfonylureum (een geneesmiddel dat gebruikt wordt bij de behandeling van diabetes type 2) te verhogen. Tenzij anders geadviseerd door de arts, gebruik Mobilisin niet gelijktijdig met andere plaatselijk gebruikte geneesmiddelen op de laesie. Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, denkt dat u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, vraag dan uw arts of apotheker om advies voordat u deze medicatie gebruikt. Gebruik Mobilisin niet op grote delen van de huid of voor een lange periode als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
Merk Mobilisin
Aflevervorm Crème
Type product Geneesmiddel
Effect Ontstekingsremmend, Ontzwellend, Pijnstillend
Bevat Overige
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kneuzing, Spierpijn, Verstuiking
Keyword Artrose, Ontsteking, Ontzwellend, Pijn, Reumatische ontsteking
Geeft warmte? not available
Generisch middel? not available

Mobilisin is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts. <br>Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

9,2 / 10
 • Jozina uit Sliedrecht schreef:
  Perfect
  Snel en goede prijs
 • marianne berkhout uit Renesse schreef:
  Had niet beter gekund.
  Snelle levering, en voldoet aan de wensen van het product.
 • Bonnie uit Alkmaar schreef:
  Snelle levering
  Prima ervaring, snelle levering en goed verpakt.