Mustela na-de-zwangerschap bundel

Ook na de zwangerschap kan je huid de nodige aandacht gebruiken. Daarom heeft Mustela een Borstvoedingsbalsem ontwikkeld, die de huid plaatselijk soepeler en resistenter laat worden. De Mustela Herstructurerende Lichaamsverzorging is een gel-crème die de stevigheid van de huid verbetert, en het silhouet modeleert. Hier kan je deze producten samen voordelig aankopen

prijs apotheek: 38,00
30,40 -20%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk Mustela

Producten in dit pakket

 (0)
Mustela 9 Borstvoedingsbalsem

Verzacht onmiddellijk de pijnlijke irritaties en het trekkerige gevoel die gepaard gaan met borstvoeding. De huid wordt soepel gemaakt, wordt versterkt, en ze herstelt zich. Deze borstvoedingsbalsem is compatibel met borstvoeding, en mag al voor de bevalling gebruikt worden om de huid voor te bereiden op de borstvoeding.

promo
 (0)
Mustela 9 Herstructurerend

Specifiek geformuleerd voor de huid na de bevalling, laat Herstructurerend Lichaam Mustela 9 Maanden toe om te remediëren voor de verslapping van de huid en voor de onaantrekkelijke sporen van overbelasting, dankzij de actieve stoffen van natuurlijke oorsprong:De stevigheid van de huid wordt hersteld, het silhouet wordt gehermodelleerd, de kwaliteit van de huid wordt verbeterd.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!