Mustela zwangerschapsbundel

Onder invloed van de hormonale veranderingen die je lichaam ondergaat tijdens de zwangerschap, en door het snelle uitrekken van de huid, stijgt de kans op het krijgen van striemen sterk. Je kan dit voorkomen door vanaf het begin van de zwangerschap 2 maal per dag een goede anti-striemenverzorging aan te brengen op de buik, de dijen, de buste, en de bovenarmen. De Mustela Zwangerschapsstriemen Dubbele Werking is een zeer goed product hiervoor. Het veel voorkomende zware gevoel in de benen kan je aanpakken met de Mustela Onmiddellijk Goed Gevoel voor de Benen. Hier kan je deze producten voordelig samen aankopen

prijs apotheek: € 41,25 -17%
34,24
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk Mustela

Producten in dit pakket

 (0)
Mustela 9 Zwangerschapsstriemen dubbele werking

Verzorging specifiek samengesteld om tijdens het moederschap de preventie en het verzwakken van opkomende zwangerschapsstriemen te bevorderen en dit zowel op de buik, de heupen, de dijen als op de borsten. Kan tijdens de borstvoedingsperiode gebruikt worden.

promo
 (0)
Mustela 9 Goed gevoel voor benen

Deze verzorging werkt in op verschillende niveaus om het gevoel van onbehagen tijdens het moederschap te voorkomen en te verlichten: Onmiddellijk: de benen worden aangenaam verfrist; je krijgt een aangenaam gevoel van ontspanning en welbehagen. Langdurig: de unieke combinatie van actieve bestanddelen versterkt de celwanden van uw benen en geeft tonus om langdurig het vermoeidheidsgevoel te verlichten.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!