085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Natalben Oro Zakje 28 stuks

13,52 15,02
Op voorraad
13,52
-10%
prijs apotheek: 15,02 Je bespaart: -1,50
Voedingssupplement op basis van multivitaminen, mineralen en sporenelementen, in de vorm van oraal poeder. Levert alle voedingsstoffen aan die nodig zijn voor de goede groei van de foetus en de baby tijdens het geven van borstvoeding.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zwangerschap, borstvoeding.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag, de inhoud direct in de mond gieten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Zoetstof: xylitol, magnesiumoxide, nicotinamide (niacine/vitamineB3/PP), maltodextrine, ijzeren fumaraat, DL-α-tocoferolacetaat (vitamine E), zuurteregelaar : citroenzuur, citroensmaak, zinkoxide, cederararoma, calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur/vitamine B5), cholecalciferol (vitamine D), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), cyanocobalamine (vitamine B12), kopersulfaat, riboflavine (vitamine B2), thiaminemonitraat (vitamine B1), zoetstof: sucralose, 5-methyltetrahydrofolzuur als glucosaminezout (folaat, vitamine B9), zoetstof: acesulfaam-K, kaliumjodide, natriumzout, D-biotine (biotine, vitamine H).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Als je een schildklierafwijking of een voorgeschiedenis van moeilijke zwangerschappen hebt, raadpleeg dan eerst je arts. Gelijktijdige consumptie van dit voedingssupplement en andere jodium- en/of vitamine D-rijke producten wordt afgeraden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natalben
Aflevervorm Zakje
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Overige samenstellingen, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Borstvoeding, Zwangerschap, Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Afkolven, Groei, Multivitamine, Zwangerschap, Zwangerschapswens
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natalben Oro