Naturactive Atromal Poederstick 90 stuks

Voedingssupplement op basis glucosamine, MSM in de vorm van sticks. Deze dragen ​​bij aan de vermindering van gewrichtsslijtage.

prijs apotheek: € 65,00 -20%
52,00
Als het kraakbeen verslijt, neemt de flexibiliteit van de gewrichten en de mobiliteit af

Eigenschappen

Zie algemene rubriek 5.22: chondroprotectieven.
Dosering

Stick: 1 stick per dag. Zakje: 1 zakje 's morgens en 1 zakje 's avonds tijdens de maaltijd verdund in water. De nieuwe formule heeft een verbeterde smaak.
Stick: glucosaminesulfaat 1500 mg, MSM 2000 mg, Ribes nigrum (zwarte aalbes) 200 mg. Zakje: glucosaminesulfaat 750 mg, MSM 1000 mg, Ribes nigrum 100 mg, colloïdaal silicum 50 mg per zakje.
Merk Naturactive
Aflevervorm Poederstick
Koopjes 20% korting
Type product Voedingssupplementen
Bevat Glucosamine, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Marie
    23/03/2018
    In vergelijking met andere supplementen heeft Atromal dat extra meer, om bij dagelijks gebruik pijnloos mobiel te blijven. Beweging hierbij is natuurlijk noodzakelijk. Gewoon wandelen aan eigen tempo is reeds voldoende.