Natural Energy BMI Complex Capsules 120 stuks

22,76 32,99
Natuurlijk voedingssupplement met guarana, groene thee en L-tyrosine, als hulpmiddel bij het afslanken, in de vorm van plantaardige capsules. Te gebruiken bij overgewicht, fitheid en alertheid, stresss en zijn gevolgen of als detoxkuur.
22,76
-32%
prijs apotheek: 32,99
Op voorraad
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Overgewicht en afslanken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken beneden de 12 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 2 plantaardige capsulesPaullinia cupana Kunth (Guarana) droogextract 360mg, Plantaardige capsule (Hypromellose), Camellia sinensis (L.) Kuntze (Groene thee) droogextract 200mg, Vulstof (Microkristallijne cellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), L-Tyrosine 100mg, L-Carnitine L-tartraat 100mg, Citrus aurantium L. (Bittere oranje appelboom) droogextract 100mg, Zingiber offi cinale Rosc. (Gember) droogextract 80mg, Peumus boldus Molina (Boldo) droogextract 60mg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend
Bevat Carnitine, Groene thee, Guarana, L-tyrosine, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy BMI Complex