085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Natural Energy Cartilo Flex Vloeibaar 500ml

Vloeibaar 500ml
19,80 30,94
Op voorraad
19,80
-37%
prijs apotheek: 30,94 Je bespaart: -11,14
Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, hyaluronzuur, en silicium. In de vorm van een siroop met een aangename kersensmaak. Natural Energy Cartilago Flex ondersteunt het kraakbeen, en helpt bij de smering van de gewrichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ondersteunt de opbouw van het kraakbeen, en helpt bij de smering van de gewrichten. Helpt de soepelheid van de gewrichten te behouden en te verbeteren. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem als startdosis 2 doseerdopjes van 15 ml siroop per dag gedurende twee weken, verder in de behandeling vermindert u tot het nemen van 1 doseerdopje per dag. De siroop heeft een aangename kersensmaak. U kunt ook de siroop mengen met water of vruchtensap. Bewaren op een droge, koele plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement kan niet dienen als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 30ml (= 2 doseerdopjes) : Glucosaminesulfaat 1634mg, Chondroïtinesulfaat 1200mg, MSM 500mg, Vit C 60mg, Hyaluronzuur 50mg, Silicium 25mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat vis en schaaldieren.

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Er zijn wel geen nadelige effecten naar voor gekomen bij het nemen van Cartilo Flex.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Hyaluronzuur, MSM, Organisch silicium, Vitamine C
Aangewezen bij Artrose, Kraakbeenproblemen
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Cartilo Flex