085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Natural Energy L-tryptofaan 500mg Capsules 60 stuks

7 reviews
Capsules 60 stuks
17,23 26,50
promo
van 11/04/2022 tot 30/06/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
17,23
-35%
prijs apotheek: 26,50 Je bespaart: -9,27
Voedingssupplement op basis van tryptofaan, in de vorm van capsules. Helpt bij depressie en seizoensgebonden humeurschommelingen, houdt de eetlust onder controle, zorgt voor een goede nachtrust en voor een betere seksualiteit.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Depressie, slaapbevorderend, seizoensgerelateerde humeurschommelingen, controle van de eetlust, voor een betere seksualiteit, kan helpen bij "Restless legs syndrome".

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-tryptofaan 1000mg, Vulstoffen (Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), Stabilisator (Polyvinylpyrrolidon), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bij de inname van MAO-remmers is het gebruik van L-tryptofaan gecontra-indiceerd

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Depressie
Bevat Tryptofaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag, Nacht
Keyword Goede nachtrust
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy L-tryptofaan 500mg

Ik koos voor L-TRYPTOPHANE omdat ik meer grip wilde krijgen op de stemmingswisselingen. Ik neem 1 tablet* voor het slapen gaan. Na een korte tijd heb ik ontdekt dat ik eigenlijk tot 6 uur aan een stuk kan slapen. Dat was nieuw - en geweldig! De stemmingswisselingen en de melancholie veranderden niet met L-TRYPTOPHANE. Maar beter slapen is al een geweldig iets! *Opmerking: 1 pakje L-TRYPTOPHANE bevat 60 tabletten - en niet "capsules" zoals geadverteerd! De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en Frans.

Fel

Ik neem nu al een 3-tal maanden L-tryptofaan en slaap sindsdien veel rustiger, ook meestal 6u ononderbroken Voordien werd ik dikwijls halfweg de nacht wakker en kon ik niet meer in slaap geraken. Als ik nu eens wakker wordt val ik meestal snel terug in slaap. Ik voel me nu veel meer uitgerust. Het feit dat dit in tabletvorm is lijkt er ook voor te zorgen dat het lang genoeg werkt want ik heb een ander gelijkaardig product geprobeerd met dezelfde dosis maar in capsule vorm, maar dat hielp niet, ik werd na een paar uur al weer wakker.

Wim

Voor de 1 stee keer genomen geen oog dicht gedaan

Patricia

ik neem nu al een paar maanden L-tryptofaan en ben nog steeds even enthousiast erover, ik kan zo'n 6 uur doorslapen, geweldig

caro

Prima product, helpt echt om beter te slapen, aanrader !

Kathleen

dankzij L-Tryptofaan word ik niet meer van het minste geluidje wakker en kan ik lekker doorslapen, fantastisch!

caro

L-Tryptofaan doet wat het belooft dat het moet doen! Ik slaap ontzettend goed door Tryptofaan. Ook is de gemoedsrust uitstekend. Ik raad het iedereen aan het te proberen.

Grace S