085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Natural Energy Stress Complex Capsules 60 stuks

2 reviews
Capsules 60 stuks
21,11 32,99
Op voorraad
21,11
-37%
prijs apotheek: 32,99 Je bespaart: -11,88
Un complément alimentaire capable de favoriser la résistance au stress et de réduire les effets néfastes du stress. Champ d'indication: stress, surcharge de travail; nervosité, sentiments d'angoisse, crises de panique; insomnie, fatigue, épuisement.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement op basis van magnesium, de vitamines B1, B2,B5, B6, B9, B12, foliumzuur en taurine. In capsule-vorm. Te gebruiken bij grote geestelijke inspanning, voor een goede gemoedstoestand, het bevordert het concentratievermogen, en het heeft een rustgevend en ontspannend effect. Naturel Energy Stress Complex helpt stress beter aankunnen. Mogelijke situaties waar dit supplement kan helpen : stress, studenten met examenspanning, onrustig zijn, een hoge druk in je omgeving ervaren (vb werkdruk, familiale situaties,...), niet kunnen slapen door te piekeren, ...

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bij teveel stress, ongeacht de oorzaak van de stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag met water innemen voor de maaltijd. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 2 plantaardige capsulesTaurine 200mg, Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 123,76mg, Vitamine B1 3,52mg, Vitamine B5 3,4mg, Vitamine B6 3,28mg, Vitamine B2 2mg, Vitamine B12 1.000mcg, Vitamine M 200mcg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitaminen B-complex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Overbelasting, Slapeloosheid, Stress vermoeidheid, Studenten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Stress Complex

Ik heb de eerste doos bijna leeg en ben heel tevreden , dank U.

Bruno Du Buisson

Dit product werd me aangeraden door een vriendin. Altijd goed om magnesium bij te nemen. Viata heeft goede selectie van producten en een goede service.

Betty Peeters