085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

  • Home
  • Neoflavon 500mg Tabletten 120 stuks

Neoflavon 500mg Tabletten 120 stuks

Tabletten 120 stuks
26,58 29,53
Op voorraad
26,58
-10%
prijs apotheek: 29,53 Je bespaart: -2,95
Vasoprotectief geneesmiddel op basis van diosmine en hesperidine, in tabletvorm. Het is aangewezen ter ondersteuning van het perifere veneuze systeem en ter bestrijding van symptomen zoals zware benen, aambeien en veneuze stoornissen in het algemeen. Deze bestanddelen verhogen de weerstand van de veneuze wanden en bevorderen een normale terugkeer van de bloedsomloop.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neoflavon is een vasoprotector. Het verhoogt de veneuze tonus en de weerstand van kleine bloedvaten (zware benen, aambeien, gezwollen benen, pijn, nachtelijke krampen in de benen).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische veneuze insufficiëntie: De aanbevolen dosis voor volwassenen is twee tabletten per dag, bij voorkeur één tablet 's middags en één tablet 's avonds bij de maaltijd. Acute aambeienaanvallen: Tijdens de eerste 4 dagen van de behandeling is de aanbevolen dosis voor volwassenen tweemaal daags 3 tabletten (6 tabletten per dag). Voor de volgende 3 dagen van de behandeling is de dosis 2 tabletten tweemaal daags (4 tabletten per dag). Voor onderhoudsbehandeling is de dosis 1 tablet, tweemaal per dag, in te nemen bij de maaltijd. Voor deze indicatie mag Neoflavon slechts gedurende een korte periode van 15 dagen worden ingenomen.
Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Zoals alle geneesmiddelen kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen veroorzaken, maar ze treden niet altijd bij iedereen op.
Vaak: kan tot 1 op de 10 mensen treffen: misselijkheid, braken, diarree, dyspepsie. Infrequent: kan tot 1 op de 100 mensen treffen:
colitis. Zelden: Kan tot 1 op 1.000 mensen treffen: hoofdpijn, duizeligheid, malaise, huiduitslag, pruritus, urticaria. Frequentie onbepaald: frequentie kan op basis van de beschikbare gegevens niet worden geschat: geïsoleerd oedeem van het gezicht, de lippen of de oogleden, gepaard gaand met allergiesymptomen.

In zeldzame gevallen kan angio-oedeem ontstaan (een snelle verergering van de zwelling van het gezicht, de lippen, de mond, de tong of de keelholte, die gepaard kan gaan met  ademhalingsmoeilijkheden). Buikpijn.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Elke filmomhulde tablet bevat 500 mg gemicroniseerde flavonoïden, met 450 mg diosmine en 50 mg andere flavonoïden uitgedrukt als hesperidine. De andere bestanddelen zijn als volgt: Tabletkern: magnesiumstearaat, talk, maïszetmeel, gelatine, microkristallijne cellulose (type 102). Filmcoating: rood ijzeroxide (E 172), geel ijzeroxide (E 172), macrogol 3350, gedeeltelijk gehydrolyseerde polyvinylalcohol, titaniumdioxide (E 171), talk.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sanofi
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Hart- en bloedvaten Perifere doorbloedingsstoornissen
Type vaatwandprobleem Aambeien, Spataders, Zware benen
Keyword Aambeien, Verbetert de doorbloeding, Zware benen
Met cortisonen? not available
Pijnstillend? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder alcohol? available

Laatste reviews en ervaringen met Neoflavon 500mg