085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Neoflavon 500mg Tabletten 90 stuks

Neoflavon 500mg Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
23,03
Op voorraad
23,03
Vasoprotectief geneesmiddel op basis van diosmine en hesperidine, in tabletvorm. Het is geïndiceerd ter ondersteuning van het perifere veneuze systeem en ter bestrijding van symptomen zoals zware benen, aambeien en veneuze stoornissen in het algemeen. Deze bestanddelen verhogen de weerstand van de veneuze wanden en bevorderen een normale terugkeer van de bloedsomloop.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Neoflavon is een vasoprotector. Het verhoogt de veneuze tonus en de weerstand van kleine bloedvaten (zware benen, aambeien, gezwollen benen, pijn, nachtelijke krampen in de benen).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische veneuze insufficiëntie: De aanbevolen dosis voor volwassenen is twee tabletten per dag, bij voorkeur één tablet 's middags en één tablet 's avonds bij de maaltijd. Acute aambeienaanvallen: Tijdens de eerste 4 dagen van de behandeling is de aanbevolen dosis voor volwassenen tweemaal daags 3 tabletten (6 tabletten per dag). Voor de volgende 3 dagen van de behandeling is de dosis 2 tabletten tweemaal daags (4 tabletten per dag). Voor onderhoudsbehandeling is de dosis 1 tablet, tweemaal per dag, in te nemen bij de maaltijd. Voor deze indicatie mag Neoflavon slechts gedurende een korte periode van 15 dagen worden ingenomen.Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Elke filmomhulde tablet bevat 500 mg gemicroniseerde flavonoïden, met 450 mg diosmine en 50 mg andere flavonoïden uitgedrukt als hesperidine. De andere bestanddelen zijn als volgt: Tabletkern: magnesiumstearaat, talk, maïszetmeel, gelatine, microkristallijne cellulose (type 102). Filmcoating: rood ijzeroxide (E 172), geel ijzeroxide (E 172), macrogol 3350, gedeeltelijk gehydrolyseerde polyvinylalcohol, titaniumdioxide (E 171), talk.


Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sanofi
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Hart- en bloedvaten Perifere doorbloedingsstoornissen
Type vaatwandprobleem Aambeien, Spataders, Zware benen
Keyword Aambeien, Betere doorbloeding, Oedeem, Spataders, Zware benen
Met cortisonen? not available
Pijnstillend? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder alcohol? available

Neoflavon 500mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.