Neovis oogoplossing 0,18% Oogdruppels 10ml

Steriele, lubrifiërende oplossing met natriumhyaluronaat 0,18%, zonder conserveermiddel, in de vorm van oogdruppels. Wordt aanbevolen bij een matig tot ernstig gevoel van droge ogen. Mag ook gebruikt worden door dragers van contactlenzen.

prijs apotheek: € 15,39
13,08
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Wordt aanbevolen bij een matig tot ernstig gevoel van droge ogen.Kan worden gebruikt door dragers van (zachte of harde) contactlenzen.
Was uw handen zorgvuldig voordat u de flacon vastpakt.Tijdens het eerste gebruik dient u te controleren of de beschermringintact is en deze te verwijderen.Verwijder de beschermdop.Breng het onderste ooglid met uw wijsvinger iets naar beneden enkijk daarbij omhoog; druk vervolgens op de fl acon (met de vingers inhet midden) om te druppelen.Breng zo vaak als nodig 1 à 2 druppels in, tenzij anders aanbevolen.Na het indruppelen kunt u een paar keer met de ogen knipperen omde oplossing over het oogoppervlak te verdelen.Sluit de flacon na elk gebruik af met de beschermdop.
In zeer zeldzame gevallen kunnen na instillatie problemen vanvoorbijgaande aard voorkomen, zoals een lichte irritatie van hetbindvlies, een gevoel van een vreemd lichaam in het oog, roodheidof een branderig gevoel en een tijdelijke gezichtsstoornis.In geval van aanhoudende bijwerkingen of van bijwerkingen die nietin deze bijsluiter staan vermeld, dient u te stoppen met het gebruikvan het product en uw arts te raadplegen.
Natriumhyaluronaat (0,18%), natriumchloride, kaliumchloride, binatriumfosfaat,natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride, gezuiverd water
Om elk risico op een verminderde werking van het product enbacteriële besmetting te voorkomen:• Raak het uiteinde van de flacon niet aan.• Vermijd dat het uiteinde van de flacon het oog of de oogledenraakt.• Plaats de beschermdop na elk gebruik terug op het uiteinde vande fl acon.• Niet gebruiken indien de flacon beschadigd is.• Niet gebruiken indien de beschermring ontbreekt of gebroken is.• Binnen 3 maanden na de eerste opening gebruiken.• Niet gebruiken na de op de verpakking vermelde uiterstegebruiksdatum.
Merk Neovis
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  Kamiel
  01/10/2017
  Heb hoornvliestransplantatie gehad. Maar met die druppels heb ik geen verchil van gevoel.
  Kamiel
  01/10/2017
  Heb hoornvlies transplantatie gehad, met de druppels ondervind ik geen beter of minder gevoel
  Sabien
  18/09/2017
  Als je dit elke dag gebruikt zoals de oogarts het aangeraden heeft zijn deze oogdruppels zeer doeltreffend, zeker aan te raden!
  Roland
  17/07/2017
  Product helpt effectief. Had vroeger krassend linker ooglid. Is nu volledig verdwenen.