Neovis Total Multi Oogdruppels 15ml

3 reviews
17,26 19,39
17,26
-11%
prijs apotheek: 19,39
Op voorraad
Oogdruppels op basis van natriumhyaluronaat. Het is aangewezen voor de behandeling en snelle verlichting van symptomen die verband houden met droge ogen. Medisch hulpmiddel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Neovis Total en Multi Total bevatten natriumhyaluronaat, een natuurlijk bestanddeel in het oog, dat helpt het oogoppervlak te beschermen en te hydrateren. Dankzij de fysische eigenschappen van natriumhyaluronaat hebben Neovis total en Neovis total Multi een hoge waterretentiecapaciteit en visco-elastische eigenschappen die de vorming van een smerende, homogene en beschermende film op het oogoppervlak mogelijk maken. Op deze manier werkt het op de waterige laag in om het oogoppervlak te hydrateren en te beschermen. Neovis totaal en Neovis totaal Multi zijn hypo-osmolair om de schadelijke verschijnselen (ontstekingen) te compenseren die veroorzaakt worden door de hyperosmolariteit van tranen bij droge ogen. Natriumhyaluronaat heeft ook mucomimetische eigenschappen waardoor Total Neovis en Multi Total Neovis de verankering van de traanfilm kunnen bevorderen. Ze zijn conserveermiddel- en oppervlakteactieve stoffenvrij om de lokale tolerantie te optimaliseren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Lichte tot matige droge ogen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Handen grondig wassen voor het inbrengen. Tenzij anders aanbevolen, 1 tot 2 druppels zo vaak als nodig is aanbrengen. Na het inbrengen best even knipperen met de ogen zodat de emulsie gelijkmatig over het oogoppervlak verdeeld wordt in een transparante en duurzame film.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

In zeer zeldzame gevallen kunnen tijdelijke aandoeningen zoals lichte conjunctivale irritatie, roodheid of een branderig gevoel van het oog, maar ook tijdelijk wazig zicht optreden. In geval van aanhoudende of bijwerkingen die niet in de bijsluiter worden beschreven, het gebruik van het product staken en een arts raadplegen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Natriumhyaluronaat (0,18%), triglyceriden en fosfolipiden, liponzuur, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcitraat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumchloride en water voor injectie. Zonder conserveringsmiddelen. De emulsie is hypo-osmolair.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Als een andere oogdruppel wordt voorgeschreven, moet een interval van 15 minuten tussen de indruppelingen van de twee druppels in acht worden genomen. Bewaren tussen 2°C en 25°C.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Neovis
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Droge ogen, Glijmiddel, Hydraterend
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Neovis Total Multi

Goei oogdruppels flesje is onhandig in gebruik

Liliane

De oogdruppels zijn erg goed alleen het flesje .het duurt erg lang voor dat er een druppel uitvalt. en dan valt die onder het oog plaats van erin. omdat het zo lang duurt.

Ria

Aangename oogdruppels, helaas een onhandig flesje waardoor het druppelen toch wel enige handigheid vergt.

Els