085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Alfaré HMO Poeder 400g

Poeder 400g
22,67
Op voorraad
22,67
Dieetvoeding voor zuigelingen met voedselallergieën ( koemelk- en/of sojaeiwitten ) vanaf de geboorte. Voor de voedingsbehoeften van zuigelingen met acute of chronische diarree, absorptieproblemen, ernstige ondervoeding en / of eiwitallergie. Goede aanvaardbaarheid en goede verteerbaarheid. De vernieuwde formule bevat HMO (Human Milk Oligosaccharides). Indien je een grotere hoeveelheid van het product wenst te bestellen, gelieve onze klantendienst te contacteren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vernieuwde formule met HMO, uit onderzoek blijkt dat zuigelingen met Alfaré HMO (in vergelijking met Alfaré zonder HMO) minder last hebben van infecties in de longen, oren, maag-darmstelsel en hierdoor minder vaak gebruik moesten maken van antibiotica en antipyretica. Zuigelingen en kinderen die gevoed worden met de Alfaré HMO formule hebben een darmmicrobioom dat meer gelijkend is op dat van borstgevoede zuigelingen.  Dit product is uitgesloten voor kortingscodes.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voedselallergieën.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Enkel te gebruiken na medisch advies van een arts.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nestlé
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Hypoallergeen, Overige
Type voeding Volledige
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Alfaré HMO

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Koemelkallergie is een abnormale reactie van het afweersysteem op het eiwit in koemelk. Het afweersysteem ziet de eiwitten in de melk onterecht als schadelijk voor het lichaam en doet een aanval om ze af te weren. Deze reacties van het afweersysteem kunnen variëren van mild tot ernstig en de klachten kunnen heel verschillend zijn. Ook kinderen die borstvoeding krijgen kunnen koemelkallergie hebben want het eiwit uit de melk die door de moeder wordt gedronken, wordt via de borstvoeding aan het kind doorgegeven. Dit komt minder vaak voor en de klachten zijn meestal mild.

Het afweersysteem kan al na enkele minuten reageren maar het kan ook uren tot soms wel dagen duren voordat er een reactie is, wat het lastig maakt om een diagnose te stellen. De volgende klachten kunnen een aanwijzing zijn als deze samen gaan met onrustig slapen en troosteloos huilen: Eczeem, diarree, darmkrampen, obstipatie, piepende ademhaling, voedselweigering of reflux.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Alfaré HMO