085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Groeimelk 2+ Vloeibaar 1l

Vloeibaar 1l
3,58
Op voorraad
3,58
Gebruiksklare groeimelk voor kinderen vanaf 2 jaar als aanvulling op een gevarieerde voeding. Zowel koud als warm te gebruiken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gebruiksklare groeimelk voor kinderen vanaf 2 jaar tot 3 jaar als aanvulling op een gevarieerde voeding. Bevat fosfolipiden en jodium, noodzakelijke elementen voor de ontwikkeling en het functioneren van de hersenen, voornamelijk tijdens de groei. 25 maal meer ijzer t.o.v. koemelk voor een betere weerstand. 3 maal meer essentiële vetzuren (linolzuur) t.o.v. koemelk: als bouwsteen van de LCPUFA's, welke een belangrijke rol spelen bij de visus - en hersenontwikkeling. Minder eiwitten t.o.v. koemelk wat leidt tot een verminderde nierbelasting en minder risico op obesitas. Verrijkt met de nodige vitaminen, mineralen en oligo-elementen, sacharose en vanilline toegevoegd. Calcium speelt een essentiële rol bij de botopbouw, geen zetmeel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruiksklaar. Zowel koud als warm te gebruiken. Ook heerlijk in bereidingen. Aanbevolen hoeveelheid per dag 500 ml, gespreid over 2 innames. Na openen de doos in de koelkast bewaren en binnen de 48 uur gebruiken. De niet opgedronken restjes niet bewaren. Goed schudden voor gebruik. Gesloten te bewaren bij kamertemperatuur tot vervaldatum vermeld op verpakking.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: magere melk, plantaardige oliën (palm, koolzaad, zonnebloem), sacharose, lactose, minerale zouten, emulgator (sojalecithine), vitaminen, choline, aroma: vanilline. Per 100 ml: eiwitten 1,9 g, koolhydraten 8,5 g (lactose 3,54 g, sacharose 1,35 g, maltodextrine 3,50 g), vetten 3,1 g (linolzuur 660 mg, linoleenzuur 90 mg, fosfolipiden 0,10 g), vitaminen en mineralen. Energetische waarde: 70 kcal = 293 kJ.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nestlé
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Standaard
Type voeding Groeimelk
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar
Keyword Calcium, Groeimelk, IJzer
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Groeimelk 2+

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Groeimelk 2+