Nestlé Modulen IBD poeder Poeder 400g

Volledige dieetvoeding voor patiënten met de zieke van Crohn, zowel voor oraal als voor enteraal gebruik. In de vorm van een poeder met neutrale smaak.

17,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Complete voeding voor Crohn-patiënten, zowel voor oraal als voor enteraal gebruik. De toevoeging van geneesmiddelen wordt afgeraden.
Gemiddeld 2000 kcal per doos van 400 g per dag afhankelijk van de voedingsbehoefte van de patiënt.

Hoe bewaren

De doos op een koele en droge plaats bewaren. Na opening binnen 4 weken gebruiken. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Vervaldatum op etiket in acht nemen.
Glucosestroop, kaliumcaseïnaat, saccharose, boterolie, triglyceriden met middellange keten, maïsolie, antioxidant: palmitatascorbyl-, emulgator: soja-lecithine, mineralen: (kaliumcitraat, calciumfosfaat, magnesiumchloride, calciumcarbonaat, kaliumhydroxyde, kaliumchloride, ijzersulfaat, magnesiumoxyde, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumfluoride, kaliumjodide, natriummolybdat, chroomchloride, natriuimselenaat), natriumcitraat, vitaminen: (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B2, B6, B1, D, foliumzuur, biotine, K, B12), cholinebitartraat, inositol.
Merk Nestlé
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type voeding Volledige
Smaak Zonder smaak
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
Gedeelde ervaringen
  Brigitte Müller
  04/06/2019
  Mijn zoon is Crohn's zieke patiënt en de voedingstherapie met modules heeft hem in remissie gebracht. Modules is een integraal onderdeel van zijn dieet, d.w.z. wanneer zijn darm geen ander voedsel verdraagt, is Modules de oplossing. Het enige nadeel is dat de ziektekostenverzekeraar het module dieet voor volwassen kinderen niet ondersteunt en dat er dus een grote kostenfactor op mijn maandelijkse budget drukt.
  martin
  18/02/2018
  Ik kocht het voor mijn dochter, ze is zeer tevreden en kon in korte tijd 1 kg winnen, wat de laatste jaren moeilijk was.
  Moha
  23/12/2017
  Helpt zeer goed. Mijn zoon kan niets anders nemen, maar heeft geen probleem met modules.
  Elke
  11/12/2017
  Mijn dochter heeft al in de kindertijd veel ervaring met modules. Al 3 weken drinkt ze al 2 liter lactosevrije en glutenvrije producten. En wat kan ik zeggen, bloedingen zijn verdwenen. Voor ons is MODULES een wondermiddel.
  Carolin R.
  22/09/2017
  Ik gebruik dit product nu al een paar weken als enige voeding tijdens een acute terugval van de ziekte van mijn Crohn en het lijkt heel goed te helpen. Ik hou niet van veel andere voedingsmiddelen tijdens de push, maar modules zijn goed voor mij. Het helpt om verder gewichtsverlies te voorkomen en het lijkt me ook een beetje te kalmeren.