085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Modulen IBD poeder Poeder 400g

6 reviews
Poeder 400g
14,99
Op voorraad
14,99
Volledige dieetvoeding voor patiënten met de zieke van Crohn, zowel voor oraal als voor enteraal gebruik. In de vorm van een poeder met neutrale smaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Complete voeding voor Crohn-patiënten, zowel voor oraal als voor enteraal gebruik. De toevoeging van geneesmiddelen wordt afgeraden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddeld 2000 kcal per doos van 400 g per dag afhankelijk van de voedingsbehoefte van de patiënt.

Hoe bewaren

De doos op een koele en droge plaats bewaren. Na opening binnen 4 weken gebruiken. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Vervaldatum op etiket in acht nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Glucosestroop, kaliumcaseïnaat, saccharose, boterolie, triglyceriden met middellange keten, maïsolie, antioxidant: palmitatascorbyl-, emulgator: soja-lecithine, mineralen: (kaliumcitraat, calciumfosfaat, magnesiumchloride, calciumcarbonaat, kaliumhydroxyde, kaliumchloride, ijzersulfaat, magnesiumoxyde, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumfluoride, kaliumjodide, natriummolybdat, chroomchloride, natriuimselenaat), natriumcitraat, vitaminen: (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B2, B6, B1, D, foliumzuur, biotine, K, B12), cholinebitartraat, inositol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nestlé
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type voeding Volledige
Smaak Zonder smaak
Keyword Dieet, Prikkelbaredarmsyndroom
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Modulen IBD poeder

Mijn moeder was erg zwak en begon Modulen te nemen en vandaag is ze veel meer verkwikt! Ze heeft al twee blikken gehad en ik heb al een kamer gekocht! We zijn erg blij!

Gislaine Celso

Mijn zoon heeft CU en hij lijkt het goed te doen, hij neemt ze 's morgens al een paar weken en hij is gestopt met bloeden, hij heeft maar 3 flessen gehad omdat hij zich niet alleen met ze voedt. Ik herhaal kopen om te zien of het de uitbraak stopt...

Carmen Aliaga

Mijn zoon is Crohn's zieke patiënt en de voedingstherapie met modules heeft hem in remissie gebracht. Modules is een integraal onderdeel van zijn dieet, d.w.z. wanneer zijn darm geen ander voedsel verdraagt, is Modules de oplossing. Het enige nadeel is dat de ziektekostenverzekeraar het module dieet voor volwassen kinderen niet ondersteunt en dat er dus een grote kostenfactor op mijn maandelijkse budget drukt.

Brigitte Müller

Ik kocht het voor mijn dochter, ze is zeer tevreden en kon in korte tijd 1 kg winnen, wat de laatste jaren moeilijk was.

martin

Helpt zeer goed. Mijn zoon kan niets anders nemen, maar heeft geen probleem met modules.

Moha

Mijn dochter heeft al in de kindertijd veel ervaring met modules. Al 3 weken drinkt ze al 2 liter lactosevrije en glutenvrije producten. En wat kan ik zeggen, bloedingen zijn verdwenen. Voor ons is MODULES een wondermiddel.

Elke