(7)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Esther uit Teteringen schreef:
  Super
  Correct en snel binnen 1 dag de spullen in huis
 • Ron uit Hoorn schreef:
  Snelle levering
  van de bestelde produkten
 • Auke uit Nieuwegein schreef:
  snelle, nette afhandeling
  Overzichtelijk en rijk gesorteerd met een prijs vriendelijk plaatje.

Nestlé Nan Complete comfort Poeder 800g

Voeding in poedervorm voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of in combinatie met. Hypo-allergene voeding voor zuigelingen met spijsverteringsproblemen zoals harde stoelgang, krampjes en constipatie.

prijs apotheek: 22,99
20,69
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 22,99

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

 • Voor 19u besteld, morgen in huis.
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Bij kleine verteringsproblemen, krampen
Type voeding Opvolgvoeding, Startvoeding
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden, Vanaf 6 maanden
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available
Gedeelde ervaringen
  Nathalie
  26/04/2019
  zeer tevreden over deze poedermelk, aangeraden door de kinderarts omwille van krampen, moeilijk stoelgang, reflux, ons dochter dring deze al enkele maanden
  Marie
  06/02/2019
  Hallo de beste melk! Het wordt niet verkocht in Frankrijk, maar ik kan het hier bestellen. Serieuze site, persoonlijk dicht bij ons in de buurt en goed advies. De ideale melk, dik maar niet te dik en bovendien met probiotica. Kortom, het beste voor mijn baby, eerlijk gezegd hou ik van deze melk die ik ontdekte na het proberen van veel andere producten. Gelieve het te koop aan te bieden en te leveren in Frankrijk.
  Mais
  13/01/2019
  Stipt en correct aan te bevelen
  Talia
  29/01/2018
  Ons meisje at te veel te snel met nutrilon. Daardoor ook veel krampen en verstopping. Sindsdien gebruiken we deze. Toen ze last kreeg van reflux hebben we van alles geprobeerd, maar 'complete comfort' bleek nog steeds de beste. We zijn dit beginnen mengen met 'gelilact' en zijn dit nu al maanden op deze manier aan het doen. Dus als je baby last heeft en krampen en reflux probeer het ook zo eens.
  Carolien
  08/06/2017
  Op aanraden van pediater overgeschakeld naar dot melkpoeder en inderdaad veel minder krampjes!
  Sevda
  01/06/2017
  Cc idd geen krampjes meer en zoontje lust het ook. Doet maar 1x kaka per dag dus tis niet zo dat dat nu meer is geworden. Wel donkere ontlasting int begin maar is terug geelig na enkele dagen als hij het gwn was. Wel een aanrader dus. De pap is ook vettiger dat merk je als je het schud, vrij vast qua textuur hierdoor kan mijn zoontje veel meer windjes laten en blijven de krampjes dus weg.
  Novin
  03/11/2016
  Na lange zoektocht eindelijk een pap gevonden die onze kids helpt tegen reflux en darmkrampen. Een echte aanrader!
  Miek
  02/09/2016
  Prima. Geen krampjes
  Tom
  21/07/2016
  Voorheen was onze dochter heel onrustig en had ze veel last van haar darmpjes. Met deze voeding ging het plots veel beter en slaapt ze ook heel goed door. Een echte aanrader!
  Isabelle
  28/03/2016
  Reeds 3de melksoort dat ik probeer, is verbeterd, maar de krampjes zijn toch nog niet helemaal opgelost. Mijn dochtertje spuugt ook wel veel na de voeding
  Stein
  21/01/2016
  Onze dochter is er heel blij mee
  Sun
  30/12/2015
  Vanwege spijsverteringsproblemen/krampjes en mits ik zelf heel gevoelig ben aan melkproducten, na de borstvoeding direct deze melk beginnen te gebruiken, aanrader!
  Hayat
  22/10/2015
  Ben na een maand gesukkel en gedoe eindelijk geruster dat mijn baby vele minder last heeft, en dit na nog geen 24u nadat we de eerste voeding hiervan gaven. Echt het proberen waard. Blij dat ik niet te lang gewacht heb!
  An
  18/10/2015
  Zeer goede voeding! Geen krampjes meer. 😊
  Mirko
  22/09/2015
  Na krampen deze voeding geprobeerd en geen last meer
  Nasrin
  23/04/2015
  Aan te raden beste voeding
  Bart B
  26/02/2015
  Na vele krampjes en osteopathie eindelijk een goede melkvoeding gevonden die helpt. Geen problemen meer sindsdien. En steeds het goedkoopst op viata.be !
  Anja
  05/02/2015
  Na veel krampen deze pap geprobeerd en niks last meer
  Sarah
  02/01/2015
  Na het aanraden van andere mama en dokter deze pap gaan proberen en ik verander niet meer! Krampjes veel minder en geen obstipatie meer. Zeer tevreden van.
9,2 / 10
 • Esther uit Teteringen schreef:
  Super
  Correct en snel binnen 1 dag de spullen in huis
 • Ron uit Hoorn schreef:
  Snelle levering
  van de bestelde produkten
 • Auke uit Nieuwegein schreef:
  snelle, nette afhandeling
  Overzichtelijk en rijk gesorteerd met een prijs vriendelijk plaatje.