085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Nan Complete comfort sticks Zakjes 4x26,2g

Zakjes 4x26,2g
3,77
Op voorraad
3,77
Voeding in poedervorm voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of in combinatie met. Hypo-allergene voeding voor zuigelingen met spijsverteringsproblemen zoals harde stoelgang, krampjes en constipatie. In handige zakjes voor 4 flesjes, om te proberen of om mee te nemen.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), aardappelzetmeel, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, galacto-oligosachariden (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, maltodextrine, fructo-oligosachariden, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, plantaardige olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, L-histidine, natriumchloride, cholinebitartraat, L-tyrosine, vitamine C, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, niacine, pantotheenzuur, vitamine E, cultuur (L. Reuteri*), kopersulfaat, calciumcarbonaat, vitamine B2, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, vitamine A, vitamine D, vitamine K, foliumzuur, vitamine B12, biotine, kaliumjodide, natriumselenaat.*Lactobacillus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Zakjes
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Bij kleine verteringsproblemen, krampen
Type voeding Opvolgvoeding, Startvoeding
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden, Vanaf 6 maanden
Keyword Betere vertering, Zuigelingenmelk
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Nan Complete comfort sticks

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

De Nan Complete Comfort is geschikt voor baby's van 0 tot 12 maanden. Nestlé Nan raadt aan om dan over te schakelen op de Nan Optripro 3.

Hier zijn enkele tips om de pijn te verlichten: - Als je borstvoeding geeft: vermijd kruiden, kruisbloemigen (kool, broccoli, spruitjes …) en peulvruchten (bonen, flageoletbonen…) die winderigheid veroorzaken. Leg per voeding jouw kind slechts aan één borst zodat het de 'vette melk' drinkt (op het einde van de voeding) die krampjes voorkomt. - Als je flesvoeding geeft: zorg ervoor dat de baby via de fopspeen zo weinig mogelijk lucht naar binnen hapt, probeer een antirefluxfles zodat je kleintje zo weinig mogelijk lucht oprispt, zorg ervoor dat het een goed boertje laat, verander niet van melk zonder het advies van je kinderarts en volg nauwgezet de hoeveelheden poeder en water. - Masseer zachtjes de buik van je baby in wijzerzin, leg op zijn buikje een lauwe kruik die je in een handdoek hebt gewikkeld (warmte is zeer goed tegen pijn), gebruik te pas en te onpas de draagzak, want een verticale positie verlicht de pijn (in landen waar de kinderen zo goed als de hele dag door worden gedragen, worden geen krampjes vastgesteld).

Krampjes of kolieken bij een baby vertonen vaak volgende symptomen: - Het huilen, de ongemakkelijkheid en de prikkelbaarheid komen voor in periodes. Hoewel die periodes vrij lang kunnen duren, huilt je baby niet voortdurend. Meestal duiken ze op na een voeding of vlak voor een vuile luier. - Van krampen heeft een baby meestal last in periodes vanaf de geboorte tot rond de vijf maanden. Vanaf zes maanden nemen de krampen meestal af. - Babykrampen gaan vaak gepaard met winderigheid. - Het huilen van je kindje lijkt eerder op krijsen. Verder spant het hele lichaam van je baby zich op, stampt hij met zijn beentjes, balt hij zijn vuistjes en kan hij door dat alles rood aanlopen. - Babykrampen duiken meestal ’s avonds of na het voeden op, maar kunnen ook op andere tijdstippen zoals ’s nachts voorkomen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Complete comfort sticks