085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Nestlé Nan Evolia H.A. 1 Poeder 800g

1 reviews
Poeder 800g
21,59
Op voorraad
21,59
Hypo-allergene 1ste leeftijdsmelk in poedervorm, voor zuigelingen vanaf de geboorte voor de overgang van borstvoeding naar flesvoeding. Voor gezonde zuigelingen met familiale antecedenten van allergie.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk),zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie,calciumfosfaat, 2'-fucosyllactose, lacto-N-Neotetraose, magnesiumchloride,kaliumchloride, L-arginine, visolie, kaliumfosfaat, olie van mortierella alpina, natriumchloride,L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, vitamines (C, pantotheenzuur, niacine, E, B2, A, B1,B6, foliumzuur, K, biotine, D, B12), L.Reuteri*, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden,L-carnitine, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.*Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Hypoallergeen
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Nan Evolia H.A. 1

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Evolia H.A. 1

Zeer goede babymelk. Ze kan er niet meer tegen.

Valérie