Nestlé Nan Optipro Evolia 1 NF Poeder 800gr

5 reviews
17,54 19,49
17,54
-10%
prijs apotheek: 19,49
Op voorraad
Melk in poedervorm voor zuigelingen, te gebruiken vanaf de geboorte. De poeder is verrijkt met GOS (galacto-oligosachariden), FOS (fructo-oligosachariden), en DHA (docosahexaeenzuur), om een optimale groei en de rijping van het zenuwstelsel te bevorderen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zuigelingenmelk.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 dosis voor 30 ml mineraal water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magere melk, lactose (melk), wei-eiwitconcentraat (melk), palmoleïne, galacto-oligosacchariden (melk), koolzaadolie met een laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, kaliumcitraat, calciumcitraat, sojalecithine, fructo-oligosacchariden, visolie, magnesiumchloride, L-fenylalanine, alpinemortarellaolie, natriumchloride, vitaminen (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B6, B2, foliumzuur, D, K, B12, biotine), natriumcitraat, calciumfosfaat, taurine, ijzersulfaat, L-histidine, inositol, zinksulfaat, kweek van L.Reuteri*, L-carnitine, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Standaard
Type voeding Dieetvoeding, Volledige
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Keyword Baby, Groei, Melk, Omegavetzuren, Zenuwstelsel, Zuigelingenmelk
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Optipro Evolia 1 NF

Goed. Geen problemen gehad met overgang van moedermelk naar flesvoeding.

Kerstin

Op aanraden van onze osteopaat overgestapt naar nan optipro en zijn hier supertevreden van. In het verleden kochten we onze poeder bij de apotheek, maar sinds we viata ontdekt hebben bestellen we steevast bij jullie. Vlotte levering, duidelijke communicatie. Wij zijn fan en vertellen het voort!

stephanie chartier

Heel goeie melk. Ideaal voor overgang van moedermelk naar kunstmelk. Weinig krampjes. De levering verliep ook erg vlot.

Karen

zeer goed product

julie tarte

Op aanraden van de osteopaat (owv darmkrampen) kozen we voor Nan Evolia na de borstvoeding. Het was met een vlotte overgang van borst- naar flesvoeding doordat Nan Evolia hier prima op inspeelt.

stephanie chartier