085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Nan Optipro Verzadiging 1 Poeder 800g

6 reviews
Poeder 800g
16,82
Op voorraad
16,82
Het is een smeuïge melk voor zuigelingen die snel terug honger hebben. Ze zorgt voor een goede verzadiging door de toevoeging van aardappelzetmeel. Zonder extra calorieën. NAN® PRO® is NAN® OPTIPRO® geworden, ongewijzigd recept.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose (melk), aardappelzetmeel, palmoleïne, galacto-oligosachariden (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, maïszetmeel, calciumcitraat, sojalecithine, kaliumcitraat, fructo-oligosachariden, magnesiumchloride, L-fenylalanine, natriumchloride, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B6, B2, D, K, foliumzuur, B12, biotine), calciumfosfaat,taurine, ijzersulfaat, L-histidine, inositol, zinksulfaat, natriumcitraat, Bifidus (BL) cultuur, L-carnitine, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Verzadigende
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie Voor baby's
Keyword Verzadigend, Zuigelingen
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Optipro Verzadiging 1

Ik ben heel te vreden over dezen voeding mijn dochter spuugde heel veel en hongerige en met dezen voeding geen last meer mijn dochter doet heel erg goed op dezen voeding

Jolanda

Geen problemen met het product, wel met de levering: tweede keer al dat in elk blik een deuk zit... We hebben alle blikken weggegooid, aangezien er op deze manier stoffen kunnen vrijkomen die schadelijk zijn voor kinderen.

Talia Van Overloop

Super melk! Dochter nu 18 weken neemt deze sinds ze 4weken is omdat ze altijd honger had en krampen! Na het beginnen met deze melk was ze eindelijk tevreden, krampen waren minder maar ze kreeg ook wel infacol tegen de krampen. Ons Kato lust ze heel graag 😊 Levering is al telkens dik in orde geweest. En de prijs is ook prima 😉

Marie-Rose

super product en mijn jongetje geniet van ieder flesje. slaapt goed door tijdens de nacht dankzij deze voeding

jessica

Betere verzadiging, waardoor ze 's nachts een beetje langer slaapt. Minder last van teruggeven. Snelle levering. Verpakkingen zijn intact dus aan inpakmethode is gewerkt aan vorige reacties te zien.

Ann

Goede voeding om de nacht mee Door te komen

sabrina